02 maaliskuuta, 2008

Blogin virallinen avaus :)

Tänään siis tulee tämä blogi kaiken kansan tietoisuuteen ihan oikeasti. Eli tämän postauksen jälkeen ilmoittelen tuolla toisessa blogissani asiasta ja sitten lisään tämän tuonne Blogilistalle tilattavaksi, jos joku haluaa ihmetellä kuinka hitaaseen tahtiin saan jotain käsitöitä tehtyä! :)
Tämä blogi siis tulee olemaan käsityö blogi ja siellä vanhan tutun Ellun ikioman blogin puolella sitten on kaikkea muuta, kuten kortteja ja leipomista ja Runotorstai osallistumisia.
Tänne siirtelin vähän harjoittelu mielessä helmikuun puolella valmistuneet neulomiset tuonne alemmaksi... jos joku niitä vielä haluaa katsella. :)

Tällä hetkellä kaikki on vähän kesken...Olohuoneen hyllyltä löytyi kirjavaisen sukkasen pari, joka eilen illalla Selviytyjiä katsellessa eteni tähän pisteeseen. Taustalla kaveri odottaa jo. :)Olohuoneen ikkuna laudalta sen sijaan löytyi tämmöinen vaalea mytty. Siitä tulee isona huivi. Toivon mukaan kaunis. Todellinen ikuisuus projekti, joka on aloitettu ainakin vuosi sitten... olen päättänyt saada tämän pian valmiiksi.Erään laatikkopinon yhdestä laatikosta sen sijaan löytyy kolme työtä, joista en oikein tiedä mitä niille tekisin... Oranssi mustan liekki pipon ajattelin kyllä neuloa valmiiksi, vaikka se ei varmastikkaan enää pojalle mahdu. Jospa jollekkin muulle sitten. Nämä varmaan saavat muhia laatikossaan. Mielessä kun on niin paljon kaikkea muuta ihanaa!
Niin ja onhan sitä vielä muutama muukin kesken eräinen työ, joista en nyt jaksanut kuvaa ottaa.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut myös minunkin puolesta!

  Keskeneräisiä löytyy itse kultakin :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogillesi ja kiitos kun siirryit bloggerin puolelle. Jostain kumman syystä vuodatus on taas pari päivää takkuillut. Ei meinaa millään päästä lukemaan suosikkeja.

  Ja nyt kun olis taas vähän enemmän aikaa, kun muksuilla alkoi taas koulu!

  VastaaPoista
 3. Onnea blogillesi! Näyttääpä jo kovin tuottoisalta.

  VastaaPoista