27 maaliskuuta, 2008

Lisää lapasia

Edit kolmisen tuntia myöhemmin: Lanka oli Kolibria, kiitos Annikalle! :)

Tällä kertaa valmistuivat lapaset tytölle, sekä hänen nukelle. Epäilen kyllä hieman, että nuken lapasista tuli hieman liian isot. Tein ihan hatusta ne, sillä ei ollut edes nukkea jolle testata tehdessä. Mutta eiköhän nuo passaa. Ovat ainakin nätisti samaa sävyä kuin tytön omat lapaset. :) Tyttö "lomailee" tällä hetkellä mummulassa, joten nämä lähtivät postin välityksellä sinne suuntaan ja ovat toivon mukaan mieluinen yllätys. Sen takia ei ollut nukkeakaan mille koittaa, kun nukke on tytön mukana. :)
Malli: Oma kummassakin, isommissa kiilapeukalo, pienemmissä ei.
Lanka: Voi kun muistaiskin! Ostin tämän Prismasta, maksoi euron kerä... ja hukkasin vyötteet. Sen muistan että on 100% akryyliä... Että jos joku muistaa langan nimen niin voisi mullekkin kertoa. :) Siis Novita Kolibri oli lanka.
Puikot: Isommissa 4mm. pienissä 3,5mm
Muuta: Tytön lapaset on tehty kaksinkertaisella langalla, nuken yksinkertaisella. Tytön lapaset ovat melkein samanlaiset kuin pojan. Sekä tytön, että nuken lapasissa on muuten sama silmukkamäärä, eli 20. Kokoero on huima! :)

Kaikenlaista muutakin neulottavaa on kesken, eivätkä ne tunnu valmistuvan ikinä... ja onko ihme, kun minä vaan lapasia värkkään lapsille!? :) Mutta eiköhän nuo tuosta joskus...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kolibrilta. Kivan väriset lapaset ja ihana idea tehdä nukelle oma pari.

    VastaaPoista
  2. Ihana yllätys tytölle!

    Jotain muutakin meinasin kirjoittaa, mutta ei se nyt enää ole mielessä. Ei varmaan siis hirmu tärkeää. Ihanaa kuitenkin kun täällä on uusia postauksia. Kiva nähdä mitä sä värkkäät.

    VastaaPoista