21 maaliskuuta, 2008

Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Meillä ei pahemmin pääsiäistä vietetä, mutta on meillekkin yksi pieni narsissi ruukku eksynyt ja lapset kylvivät viime viikonloppuna pääsiäis ruohoja. Vähän myöhässä oltiin niiden suhteen, kun on kasvu vieläkin hieman heikon laatuista. Lapsille pääasia, että niitä kuitenkin on. Kauniisti aurinkokin paistaa, vaikka laitoin takaa säleverhot kiinni, niin sieltä se vaan loistaa! :)Ja kas kummaa, sinne on eksynyt jotain muutakin ei niin pääsiäiseen kuuluvaa. :) Pojalle valmistui uudet lapaset tässä parin viime päivän aikana. Pienille on ihanaa tehdä pieniä juttuja, kun ne valmistuu niin nopsaan! Varsinkin kun lankakin on suht paksua tavaraa.Malli: Peruslapanen kiilapeukulla
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 3½
Muuta: Silmukoita 24. Varren 1o,1n neule tehty kierretyin oikein silmukoin. Kärjessä nauhakavennus. Sopiva 3-vuotiaalle.

Tuli hyvät ja napakat lapaset keväisille reissuille. Sen takia lähinnä teinkin 3½ puikoilla, että tulee napakat lapaset. Ollaan pojan kanssa tyytyväisiä, vaikkei poika kuvaukseen suostunutkaan. Onnistuuhan tuo ilmankin. :)

3 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä teillekin!:)

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Lappoisia pääsiäispyhiä !
  Oikein kivat lapaset :)

  VastaaPoista