11 maaliskuuta, 2008

Jospa ompelisin joskus?

Oon jo jonkun aikaa miettinyt, että pitäs pitkästä aikaa ottaa ompelukone esille ja ommella jotain itselle ja/tai lapsille. Siis ihan vaatetta.
Pitäisi siis lähteä kangaskauppaan. Tämä on suunnitelmissa myöhemmin tällä viikolla tai sitten ensi viikon puolella. Kaavojakin pitäisi löytää, kun ei sopivan kokoisia valmiita kaavoja löydy lapsille kotoa. Ensin pitäs katsella läpi omat lehdet ja jos niistä ei löydy niin sitten kirjastoon penkomaan. Ja mikä ettei voisi ostaa jotain uuttakin lehteä, jos kivoja malleja löytyy. Itselle löytyykin muutamia kaavoja, joista voisi kehitellä jotain...
Suunnittelen aina kovasti, mutta monesti suunnitelmat tyssää jossain vaiheessa. Useimmiten laiskuuteen. :) Jospa tällä kertaa saisi ihan oikeasti jotain tehtyäkin. Toivottavasti!

Mulla on tuolla myös äitini antamia kaavoja jostain 70-80 luvuilta. Nämä on ihan mahtavia ja ajattelin ainakin yhden mekon kaavan lyhentää tunika mittaiseksi. Tuosta kuvasta nyt ei kovin hyvin selvää saa, että miltä nuo näyttää, mutta jos saisin aikaiseksi tehdä edes yhden itselleni niin sitten näkee paremmin! :) Kaikki kaavat sattuvat olemaan onneksi juuri mun kokoisia, joten ei tarvii onneksi pienentää tai suurentaa mitenkään. Kunhan vain etsii sen parhaimman pituuden tunikalle.Neulerintamalla ei ole tapahtunut paljoakaan uutta. Hihattimen alku on edennyt ensimmäiseen olkapäähän, mutta tyssäsi siihen. Hartiat on aika jumissa, joten ei tee mieli hirveästi neuloa...

3 kommenttia:

 1. Moikka

  En ole ehtinyt vielä lukea tätä blogia mutta laitan kommenttia. En tiiä milloin avasit tämän mutta ajattelin vinkata että sitä ei siitä sivupalkista huomaa kovin helpolla että olet avannut uuden blogin. Laita vaikka uusi postaus niin ihmiset hoksaa tulla tänne. :)

  Toivottavasti törmätään taas mesessäkin välillä. :)

  Mukavaa kevättä toivottelen ja syvennyn lukemaan sit kun ei oo ihan näin kiirus mitä just nyt on. huh huh hikeä pukkaa .... ;)

  VastaaPoista
 2. Moikka

  Käyn kurkkimassa vähän väiä sun blogeissa josko tulis uutta juttua. Terveisiä lähettelen täältä teidän läheltä tällä kertaa. Huomenna tullaan miehen kanssa sinne "teidän kuapunkiin" rentoutumaan yhdeksi yöksi. :)

  VastaaPoista
 3. heh sori, en tarkoituksella kirjoittanut kuapunki, vaan se on kirjoitusvirhe. Noh, aika hauska sellainen.

  VastaaPoista