28 helmikuuta, 2008

Jotain uutta, jotain ihanaa!

Odotin, että olisin saanut kuvattua tekemäni uudet jutut tänä viikonloppuna ulkosalla... eilen en vain ehtinyt ja tänään (24.2.) on -10 pakkasta, kera kovan tuulen ja lumisateen! Joten ei ulkokuvia.
Aiemmin tällä viikolla tein uuden version Mario myssystä. Tällä kertaa siitä tuli ihana! :) Ja just sopiva. Ainoa miinus siinä on se, että mustan värinsä ansiosta se on erittäin vaikea kuvattava! Se on odottanut koristetta, mutta vieläkään sitä ei ole syntynyt. Visio on kyllä... mutta se siitä.Malli: MarioMyssy
Lanka: Novita Isoveli
Puikot: 3,5mm
Muuta: Laskeskelin itse puikkojen sopivuutta lankaan ja osuin heti kerta heitolla parhaimpaan mahdolliseen. Tiheys on just oikea ja muutenkin myssy on ihana!

Ja kuten kuvasta näkyy, olen onnistunut tekemään ihanaiset Chevalier lapaset! Ja olen niin ylpeä! :) Ihastuin malliin heti kun sen ensi kerran näin ja silloin ajattelin etten ikinä osaisi moisia tehdä... sitten myöhemmin kuitenkin tulostin ohjeen itselleni ja tutkiskelin mallia. Ja päätin olla rohkea! Ja se kannatti! :)Malli: Chevalier lapaset
Lanka: Novita 7Veljestä
Puikot: 3,5mm
Muuta: Omistan sen verran pienet kädet, että jätin suosiolla ne pari mallikertaa pois jotka Tikru ohjeessa kehottaa pienemmän lapasen aikaan saamiseksi. Silti lapaset ovat hieman liian pitkät mulle, mutta ei se haittaa yhtään.

Tekisi mieli tehdä toisetkin samanlaiset lapaset... mutta eri värisenä. :) Seuraavaksi kuitenkin ehkä jotain muuta!

2 kommenttia: