09 tammikuuta, 2009

Uutta lankaa

Harvemmin kerron blogissa saakka lankaostoksistani (taitaa olla ensimmäinen kerta tämän blogin aikana), mutta nyt oli ihan pakko. Kävin keskiviikkona ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa uudessa tamperelaisessa lankakaupassa, Lankaideassa. Ja ihastuin heti ko. kauppaan! Kaikkia toinen toistaan ihanampia lankoja, mitä en ennen ole päässyt missään hypistelemään. Ystävällistä palvelua ja lisää ihania lankoja! :) Myös KnitPicksin puikkoja löytyi. Keskiviikkona hillitsin itseni, enkä ostanut mitään... mutta ihan pakko oli mennä jo uudelleen ja käteen tarttui ihan väkisin Manos del Uruguay lankaa, yksivärisenä ruskeana.



Monia värejä oli jo melkein lähdössä mun mukaani, mutta päädyin sitten tähän. Vielä en itse asiassa edes tiedä, mitä tästä haluaisin... semmonen visio olisi myssystä. Mutta se voi jäädä visioksi. Katsellaan ja tuumaillaan.

Koska valon määrä tänään oli taas mitä oli, päädyin kuvaamaan ihanaista kerääni lampun valossa. Itse asiassa ihan lampun päällä. Joten alareunassa kuvaa väri ei ole siellä päinkään oikeaa! Itse asiassa, kun tarkemmin asiaa ajatellaan niin se ei ole siellä päinkään missään kohtaa kuvaa. Kuvitelkaa, että tuo on kauniin suklaan ruskeaa, niin sitten on kaikki ok. :) Ehkäpä sitten se valmis neule tulee kuvattua luonnollisemmissa olosuhteissa.

Muutakin tarttui mukaan, mutta se oli niinkin vähäpätöistä kuin Sisua, joten mitä tuota turhaan kuvailemaan. :)

2 kommenttia: