05 tammikuuta, 2009

Puikkopussi

Siskolta joululahjaksi saamastani puikkopussista innostuneena päätin kokeilla itsekkin moisen tekemistä. Sellaista joka olisi pelkästään sukkapuikoille, sillä saamastani loppui tila jo sukkapuikoille! Meinaako se sitä että mulla on liikaa sukkapuikkoja vai sitä, että sisko ei tehnyt tarpeeksi tilaa niille? :)
No anyways, tein nyt sitten itse toisen pussin. Ja täytyy sanoa, että kaikessa suhteessa siitä huomaa että ko. pussi on ensimmäinen ikinä tekemäni puikkopussi! Kaikki on vähän vinksallaan tai muuten päin mäntyä, mutta asiansa se ajaa kuitenkin! Ja nyt voin sitä paitsi huoletta ostella paljon lisää sukkapuikkoja, kun niille on jo säilytyspaikka valmiina! :D

Tässä kiinni kääräistynä.Ja sitten auki levitettynä päälipuolelta (juu, en ehtinyt vielä näyttää sille silitysrautaa).Sekä sisäpuolelta. Parit puikotkin sinne kuvausta varten äkkiä tempaisin. Siellä on siis paikka sekä pidemmille (20cm) sukkapuikoille, että hieman lyhemmille (15cm) sukkapuikoille.Tässä vielä lähikuvaa päälipuolen koristeesta, joka on vanhasta liinasta leikattu palanen. Aivan kuten sisäpuolellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti