29 tammikuuta, 2009

Vaahtokarkkipipo

Tänään valmistui sitten toinen pipo ja tällä kertaa sopivan kokoinenkin sille jolle piti! :) Nimi oli mielessäni ensin Karkkipipo, mutta muotoutuisi sitten Vaahtokarkkipipoksi, sillä tuo on juuri vaahtokarkin vaaleanpunainen ja pintakin on niin vaahtokarkkimaista.
Nyt tuli hieman erilaista palmikoiden muodostusta. Sivulla (tai mihin sen sitten ikinä haluaakaan laittaa) on tosi iso palmikko. Muuten kaikki palmikot ovat pikkuisia.Ehdittiin vielä kuvaamaankin päivänvalon aikaan, vaikka aika hämärää ulkona on keskellä päivääkin. On se taivas niin paksussa pilvessä...Malli: Tällä kertaa ihan oma
Lanka: Sirdar Big Softie
Puikot: 8mm

Tähän ja siihen edelliseen pipoon sain kulutettua lähes tarkalleen kaksi kerää tuota Big Softie lankaa. Vain pikku pätkiä jäi päättelyiden jälkeen lankaa. Tämä on sitä tehokasta langankulutusta! :)

Seuraavaksi sitten jotain paljon ohuempaa lankaa puikoille. Olkoonkin niin että paksusta langasta paksuilla puikoilla saa todella nopeasti valmista, niin pidemmän päälle alkaa ahistaan. Tahtoo ohutta lankaa!!! :)

Huomasin myös, että olen koko tämän blogin lähes vuoden mittaisen historian aikana postaillut nyt tämän tammikuun aikana enemmän kuin koskaan. Olen myös neulonut todella paljon (omassa mittakaavassani) ja jatkoa senkun seuraa. Saa nähdä kuinka kauan tätä jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti