06 tammikuuta, 2009

Ompelukone on surrannut

Pari viime päivää olen ommellut useita tunteja yhteensä. Se on kumma juttu, että kun ompelu innostus iskee niin sitten pitää vaan saada ommella ja ommella ja ommella! :) Ja sekin on kumma juttu, että kun ompelu innostus iskee niin ompelukone toimii kuin unelma ensimmäiset pari tekelettä mitä ikinä sitten ompeleekin. Sen jälkeen se suttaa langat miten sattuu, pitää omituisia ääniä ja muutenkin aiheuttaa mulle harmaita hiuksia enemmän kun mikään muu ikinä! Ei mulla mitään ole mun äidin vanhaa ja rakasta ompelukonetta vastaan... ei... mutta taidan ihan kohta ostaa uuden!

Monenmoista kassia ja pussia tuli ommeltua, mutta niitä paremmin sitten illemmalla arvonta tulosten kanssa. :) Tässä niistä vain yksi, jonka taidan jo heti huomenna ottaa mukaani kaupungille! Se on vaan niin ihanan suloinen. Aivan sama mitä tuosta kankaasta tekee, se on ihanan suloista joka tapauksessa. :) Kaverilleni joululahjaksi tekemäni käsityöpussukka todistaa sen...



Sisällä on ihan vuorikin... jonka kanssa tosin piti tapella ihan tosissaan ja jopa puhelimitse pyytää apua paremmaltaan. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Tai ainakin melkein. Jäi sinne muutamia semmosia juttuja joihin en ole alkuunkaan tyytyväinen, mutta onneksi ne on sisäpuolella!



Ja sitten neulomisiin. Tästä olikin puhetta jo eilen. Ja mikäkö se on?



Se on tiskirätti. ISO tiskirätti. Ihan näin isoa ei ollu tarkotus tehdä... mutta eipähän ole ainakaan liian pieni. Että jotain positiivista kuitenkin.



Malli: Oma
Lanka: Hemp for knitting; Allhemp6
Puikot: 3 ½mm
Muuta: Ens kerralla vähemmän sit niitä alotus silmukoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti