25 tammikuuta, 2009

Paraphernalia

On se kumma juttu, että joka kerta kun blogissa valittaa siitä kuinka hitaasti neulomiset edistyy niin tulee vimma saada äkkiä jotain valmiiksi! Onko muut huomanneet mitään tämän tyylistä?
No, joka tapauksessa eilen iski sitten edellisen postauksen jälkeen kova vimma saada kesken olevat sukat valmiiksi. Ja pian! Nämä olivat pitkään laatikon pohjalla odottamassa innostusta, kun alku ei ollut niin lupaava... Tuossa ennen joulua sitten kaivoin nämä taas esille, eilen neuloin pitkät pätkät toista sukkaa, jotta sain senkin valmiiksi ja nyt mulla on uudet ihanat sukat!Malli: Paraphernalia (Ravelry linkki ohjeeseen)
Lanka: Novita Nalle, ruskea
Puikot: 2½mm
Muuta: Varren kierretyssä joustimessa vain oikeat silmukat on neulottu takareunoistaan. Ja kantapään aloitusta piti muutamaan kertaan miettiä, että sain kuvion täsmäämään jalkani pituuteen.Nyt ne on ihanat ja lähes täydelliset! Lähes täydelliset sen takia, että kärkikavennus ei ihan istu minun jalkaani. Mutta menee. Ja jospa vielä tulisi neulottua toisetkin joskus, niin tietääpähän miten muokata kärkikavennuksia.Taivas on tänä aamuna niin paksussa pilvessä, etten jaksanut odottaa päivän valkenemista ja nappasin kuvia äskettäin kattolampun valossa. Aika hyviä kuvia tulikin. :) Pitäähän ihania sukkia kuvata joka suunnalta! Tai ainakin melkein joka suunnalta.

3 kommenttia:

  1. Siis wau! Olen kaikenlaisia sukkia nähnyt , mutta nää on ihanimmat! Kumpa osais tuollaset vääntää, mutta kun perussukassakin tökkii niin...

    VastaaPoista
  2. Sinulle on jotain blogissani.

    VastaaPoista