06 tammikuuta, 2009

Arvonta on suoritettu

Tällä kertaa arvonta suoritettiin yksinkertaisesti. Kaikkien osallistujien nimet kirjotin paperin paloille. Sitten heitin kaikki lappuset ilmaan ja poika poimi mulle sieltä yhden lappusen. :) Ja lappusessa luki nimi... *rumpujen pärinää* ...Mammutti! Onneksi olkoon sinulle!

Ja se syy miksi en aiemmin ompeluksiani enempää näytellyt on seuraava; Mammutti saa osana palkintoaan yhden seuraavista viidestä pussukasta/kassista. Joten Mammutti on hyvä ja valitsee mieleisensä, jonka jälkeen ottaa minuun sähköpostitse (mun . blogiposti @ netti . fi ja välit pois luonnollisesti) yhteyttä ja kertoo minkä on valinnut. :)

Näillä pienillä käsityöpussukoilla on korkeutta n. 35cm ja leveyttä n. 21cm.Isommilla pussukoilla sen sijaan pituutta löytyy jo n. 42cm ja leveyttä n.30cm. Näistä oikean puoleinen on vuoritettu. Muissa pussukoissa ei siis vuoria ole.Tässä kuva vielä vuorin kuosista.Ja sitten on vielä kassi, jossa on niin pitkät kahvat, että sitä on kätevää pitää myös olkapäällä. Tällä pituutta suurin piirtein saman verran kuin isoilla pussukoilla ja leveyttä pari senttiä enemmän.Niin ja pussukoihin tulee myös kiristysnauhat. En vain vielä löytänyt sopivia. Ja tietysti arvontapalkinto sisältää myös muuta kivaa, mutta se on vielä salaisuus! :)

Ja se pitääkö elossa vain yksi blogi vaiko kaksi... tulin siihen tulokseen, että yksi. Se on helpompaa kaikkien kannalta. Vaikka joskus muinoin kirjottelinkin siihen malliin, että tämä olisi vain ja ainoastaan käsitöitä, niin tulevaisuudessa tämä on sitten kaikkea muutakin taas. Että varautukaa kortteihin, runoihin, leipomisiin ja kaikkeen muuhunkin tulevaisuudessa! :)

Nyt kiitos kaikille ja hyvää yötä! :)

3 kommenttia:

 1. Hienoja pussukoita olet tehnyt :) Mulle on ompelukone vielä aika tuntematon kapine, muutamia pikkujuttuja joskus tehnyt. Jospa joskus siihenkin perehtyisi.. kun ajatuksena ompeleminen on niin kiva! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ylläri oli mulle tämä voitto.
  Laitan sulle mailia, kunhan saan valittua noista ihanista pusseista.

  VastaaPoista
 3. Sitä vielä, että mä kirjoittelen sullepäin kun olen palannut reissusta. Lähdetään ensi viikolla :)

  VastaaPoista