03 maaliskuuta, 2010

Ompeluksia

Tänään otin ompelukoneen esille ihan vain sen takia, että piti yhdestä topista lyhentää olkaimia. Päädyin sitten ompelemaan enemmänkin. Tämä ensimmäinen työ oli tosin jo melkein valmis, kun sen kaapin uumenista kankaita penkoessani löysin. Täyttelin Hauvan sitten vanulla ja ompelin napeista silmät reppanalle, ettei tarvii silmätön olla. Kaavan tälle olen joskus jostain lehdestä muistaakseni napannut... mitään hajua siis että mistä ja milloin, ei ole. Kankaana on kuitenkin käytetty tytön vanhaa pussilakanaa. Ja napit omasta laatikosta.



Sitäkään en tiedä kenelle tämä pieni, suloinen Hauveli vielä päätyy. Ehkä jollekkin pienelle tyttöselle lahjaksi joskus... kun ensin löydetään se pieni tyttönen jostain ja syy minkä takia lahjoa. :)



Ja koska tytär on nyt käynyt ekaa luokkaa jo syksystä saakka niin päätin jopa jo nyt ommella kassin mikä on tosiaan ollut suunnitelmissa yhtä kauan kun tytärkin on ollut koululainen! Tämä pikku kassi siis menee tytölle koulun naulakkoon roikkumaan ja säilyttämään sisäkenkiä aina silloin kun niitä ei tarvita. Kankaana vanhaa verhoa.





Hemmonkin piti saada testailla uusi kassi ja hyvin siinä viihtyikin kun sai ensin hieman haistella kameraa. :)



Ja loppuun vielä pakko laittaa tämä kuva Hemmosta. Minä laittelin kylppärissä aamulla pyykkiä narulle niin Hemmo löysi itselleen uuden kivan makuupaikan. :P


1 kommentti: