03 huhtikuuta, 2008

Vanhaan laukkuun vuori

Tein tämän laukun virkaten jo viime kesänä ja silloin se jäi vuorittamatta. En myöskään koko kesänä laukkua käyttänyt, koska vuoritus jäi tekemättä. Eihän siellä mikään sisällä pysynyt! Paitsi rahapussi... mutta kaikki pienempi tavara meinasi tippua kyydistä. Nyt sitten otin itseäni niskasta kiinni, sillä haluan tämän laukun käyttöön.

Laukku sai uuden vuorin vanhan mekon yläosasta (alaosasta tulee vielä jotain muuta... kunhan osaan päättää, että mitä). Olen oikein tyytyväinen siihen, miten sain vuorin ommeltua laukkuun kiinni. :)Tässä vielä kuva sivulta, miltä laukku näyttää. Ei pääse valo läpi, eikä avaimet yms sujahda ulos laukusta!Tänään valmistui myös tytölle kesätoppi omani kankaan jämistä. Siitä(kään) ei nyt kuvaa, sillä epäilen sen olevan aivan liian leveä meidän hoikalle tytölle. Se siis jää vielä odottamaan tytön (joka on edelleen reissussa) sovitusta ja mahdollisia kavennus toimenpiteitä.

2 kommenttia:

  1. Aivan upea laukku, kuin koru!

    VastaaPoista
  2. Vastavierailulla. Mutta onpa nätti laukku!! Itellä on ne laukut vielä korkkaamatta..
    Onkohan vaan se Woolin vaal.pun neliraita enää tuotannossa, en ole istä kauheasti nähnyt markkinoilla..? Omani ostin Sokoksen 3+1 päiviltä, kai oli sitä sinne sitä varten kärrätty..

    VastaaPoista