10 huhtikuuta, 2008

Kun ompelu innostus iskee...

Niin sitten on vaan pakko ommella! :) Ei sitä kuitenkaan kovin montaa viikkoa kestä...

Keittiön pöydän ääreen on tällä hetkellä hieman vaikeaa päästä syömään. Vai mitä luulette? :) Pienellä siistimisellä asia kuitenkin hoituu. Onneksi! Tympeää kuitenkin, kun joutuu aina ompelun päätteeksi siivoamaan kaiken pois konetta myöten. Ompelupöydästä haaveillen siis jatketaan...Tuossa on työn alla (siis tuo mytty tuossa koneen vieressä) tytölle kesämekko. Sain yhdet housut ennen mekon aloittamista jo valmiiksi. Niistä pitäisi tulla capri mittaiset, mutta saa nähdä... hankalaa tehdä, kun ei ole tyttöä jolle mitata. Onneksi neiti tulee huomenna kotiin ja saadaan sitten koitettua viikonloppuna uusia vaatteita. :)
Niin ja kankaana muuten käytän tytön vanhaa pussilakanaa. Oikein kaunista ja sopii näihin vaatteisiin oikein kivasti. Vielä kasaamista odottaa yksi paita ja useampi vaatekappale nukelle (joita tulee niistä kaikista hukkapaloista kivasti). Vielä sitä kangasta on tuolla, mukaan lukien tyynynliina, joten saisi siitä tytöllekkin vielä jotain. Pitää katsoa ja miettiä.
Näistä kaikista kuvia sitten, kunhan saan tytön (ja nuken) päällä kuvattua ne.

Olen tällä hetkellä oikein innostunut ompelemisesta ja varsinkin kaiken vanhan uudelleen käyttämisestä. Ja mistä tämä johtuu? No katsokaapa vaikka tämän blogin tuotoksia, ja tämän. Siis niin ihania! Minäkin haluan tehdä lapsille retroilu takit! :) Eikä itselläkään varmaan jäisi käyttämättä, jos vaan löytyisi passeli kangas. Mutta mistä ihmeestä löytyy ihania, vanhoja kankaita? Pitää vissiin tehdä perusteellinen kirppis kierros viikonloppuna, kun on auto käytössä lauantain. Jos mua vaikka onnistais!? Olisihan tuo Huuto.net aikalailla täynnä vanhoja, ihanaakin ihanampia verhoja ja pussilakanoita, mutta kun oon niin pihi... halvalla osa lähtisi, mutta kun ne on ne postikulut!

1 kommentti: