17 helmikuuta, 2012

Ystävänpäiväompeluksia

Kyllä tuli todistettua taas, että tuo Suomen maassa toimiva nimeltä mainitsematon kirjeiden toimittaja on kyllä niiiin syvältä! Ykkösluokan maksun maksoin, saman kaupungin sisällä lähetin, ja kirje kesti mennä 5 päivää perille saakka. Kyllä pisti sapen kiehumaan oikein urakalla. Varsinkin kun ihan varta vasten laitoin postiin, jotta olisi ystävää ilahduttanut ystävänpäivänä... no, ilahduttihan se nytkin. Pääasia että edes joskus pääsi perille, ettei matkalle ihan kokonaan unohtunut.

Ompelin siis ystävälleni (joka oli muuten "tilauksen" tehnyt vissiin jo viime vuoden puolella!) hänen kankaastaan kännykkäpussin ja kaupanpäällisinä avaimenperän.


Kankaana oli suloista velouria.


Napin sai ystävä itse valkata ja suloisen napin siihen varastoistani valkkasikin.


Ihan ei hallussa (taaskaan) ollut joustavien kankaiden ompelu. Sisälle kun pussiin löytyi mustaa collegekangasta, niin oli molemmat joustavaa (eri tavalla kuitenkin) Mutta ihan kelpoja näistä kuitenkin tuli. Jätettäköön se tosiasia jonnekkin taka-alalle, että tuo on kännypussin toinen versio...

Kortinkin sitten askartelin samaan tyyliin. Kun sopivaa kuvaa ei löytynyt, piirtelin sen itse. :)


2 kommenttia:

  1. Hieno kännykkäpussi ja ihana kangas.

    Olen myös niin pettynyt postiin... ykkösluokan kirje meni aiemmin päivässä mutta ei nykypäivänä enää! Kuitenkin olen käsittänyt että posti lupaa kirjeen menevän päivässä perille??

    VastaaPoista
  2. Ansku: Niinhän tuon pitäisi lupausten mukaan mennä. Välillä tuntuu että kakkosluokan posti menee ripeämmin perille!

    VastaaPoista