13 helmikuuta, 2012

Muutosten tuulia

Uudet tuulet, uudet jutut. Neulojainen- blogi on nyt kuopattu (vaikka kaikki vanhat tekstit jäävätkin näkyville) ja tilalla aloittaa Pikkutyttö. Käsitöitähän tänne alettiin ekana laittelemaan ja sen takia Neulojaisen silloin perustinkin. Aikaa on kuitenkin kulunut, asiat ovat muuttuneet, elämä on muuttunut. Käsitöitä tulee tehtyä nykyään harvakseltaan, mutta toisaalta on kova halu kirjoitella kaikenlaista. Muutos nyt siis blogiksi jossa tulee olemaan tästä lähin sitten vähän kaikkea laidasta laitaan. Käsityötkin kuitenkin pysyy mukana, joten osittain käsityöblogina pysytään. :)
Ja jos tähän nimeen nyt jotain selityksen poikasta... ehkä tää on se kolmenkympin kriisi jota olen kovasti yrittänyt vältellä! Yhä olen pikkutyttö ja sillä selvä! :D
Jemma pysyy yhä mukana ja omana sivustonaan ainakin vielä. Aika näyttää mitä sille tapahtuu. Uusia tuotteita kun ei sattuneista syistä ole syntynyt.
Toivottavasti kuitenkin jaksatte vielä pysyä lukijoina te rakkaat ihmiset siellä ruudun toisella puolella ja ehkä tämän muutoksen myötä saan tutustua uusiin ihaniin ihmisiin!

Lopuksi vielä kuva (kun ne kuvattomat postaukset on niin tavattoman tylsiä). Tyttäreni (9v) yritti pysyä kuopuksen (7kk) perässä kameran kanssa. Tässä tulos!


4 kommenttia: