17 helmikuuta, 2012

Mansikkaista pehmeyttä

Tytär on useamman päivän ajan pyydellyt vispipuuroa. Puolukoita ei kuitenkaan pakastimesta löydy, mutta mansikoita kylläkin. Kattilaan siis 1,5l vettä, pari pientä purkkia mansikoita ja vähän sokeria... kiehautuksen jälkeen mannasuurimoita sekaan ja näkymä on tämä.














Illalla vielä vatkasin puuron ja voi että siitä tuli hyvää. Silloin en ehtinyt/muistanut kuvaa napata, mutta tänä aamuna jatkettiin herkuttelua ja silloin muistin ottaa kuvan. :)














Nyt vain ihmettelen miksi en ole koskaan ennen tehnyt vispipuuroa mansikoista!? Saapa nähdä mistä keksin tehdä seuraavaksi..?

2 kommenttia:

  1. Silloin kun mä olin opiskelija enkä omistanut pakastinta niin mun suurinta herkkua oli kaupan omenamehusta (semmoinen vihreä litran purkki) tehty vispipuuro! Eli omenamehu ja mannasuurimot vain kiehumaan.... ja mitä enemmän laittoi sokeria niin sitä herkullisempaa vispipuurosta tuli. Pari kiloa tais painokin nousta tuosta vispipuuro herkuttelusta... minä kun halusin että vispipuuron piti olla kunnolla makeaa. :)

    VastaaPoista
  2. Ansku: Tuotapa pitää testata! :)

    VastaaPoista