20 helmikuuta, 2012

Kohta 4 vuotta!

Kiesus sentään! Tajusin tuossa, kun blogiani uuteen uskoon laitoin että olen kirjoitellut blogia tässä osoitteessa kohta jo neljä vuotta. Uskomatonta kuinka se aika vieriikään eteenpäin. Ja jos oikein aletaan blogihistoriaa tonkimaan, niin ensimmäinen blogi tuli aloitettua jo heinäkuussa 2006 ja siitäkös vasta aikaa onkin! :D Kaikkea on kyllä tullut vuosien saatossa tehtyä (piti oikein molempia blogeja ajan kuluksi selailla sieltä täältä). Paljon hyödyllistä, uutta ja mielenkiintoista, mutta paljon myös sellaisia floppeja että ihan hävettää moiset. Kuvaajana olen ainakin kehittynyt näiden vuosien saatossa, joka on pelkästään plussaa. Ja tietysti myös käsitöiden tekijänä. Monet neulejutut on tullut opeteltua ja ompelun suhteen olen tainnut kehittyä vielä enemmän.

Mutta siis. Tarkoituksenani oli laittaa pystyyn pieni arvonnan poikanen. Kommentoimalla tähän postaukseen olet mukana pussukan arvonnassa. Se, minkä kokoinen ja värinen pussukka tulee olemaan, päätät vain ja ainoastaan Sinä! Tietysti voi käydä kurkkimassa myös valmiita Jemman puolella. Mieltymyksiään voi esittää jo kommentissaan tai sitten jos/kun arpaonni on suosinut. :) Arvonta päättyy sunnuntaina 26.2.2012 klo 18.13. Kellonaika ja päivämäärä on sama kuin ensimmäisen postauksen, ainoastaan vuosi on muutettu. Luonnollisesti. :) Onnea kaikille arvontaan!


9 kommenttia:

 1. Onnea 4-vuotiaalle! :)
  Mukana kivassa arvonnassa.
  -petunia-

  VastaaPoista
 2. Onnea 4-vuotiaalla ja pitkää ikää!

  VastaaPoista
 3. Onnea 4-vuotiaalle, voit kyllä laskea itsesi aika huoletta blogien pioneerisarjaan. Ihania pussukoita tuolla Jemman puolella, olisipa mukava voittaa jokin retrokuosinen ihanuus.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogimaailmassa pitkästä iästä. Kauniita pussukoita sinä oletkin tehnyt, olen mielellään arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 5. Onnea, tulkoon monta vuotta lisää !Ihania pussukoita sinulla arvonnassa. Olen mieluusti mukana..

  VastaaPoista
 6. Onne, neljä vuotta on jo melkoinen ikä blogien joukossa. Hieno juttu.
  Arvonnassa mielellään mukana minäkin.

  VastaaPoista