28 helmikuuta, 2008

Tytön kesätoppi

En ole seonnut vielä, vaikka kesäkamppeita talvella valmistelenkin! :) Tämä toppi tytölle tuli aloitettua jo joskus vuosi sitten, mutta inspiraation puutteessa jäi kesken. Nyt (5.2.) otin itseäni niskasta kiinni ja tein sen loppuun. Eilen illalla tein viimeiset kerrokset ja tänä aamuna päättelin ja näytin hieman silitysrautaa kera prässirätin. Kivalta näyttää.

Malli: Novita Kesä 2006 (mallin numerosta ei tietoa, kun Novitan nettisivuilta tämän otin) omin sovelluksin, koko 110cm
Lanka: Novita Tennessee (poltettu oranssi?)
Puikot: 3,5mm sekä 3mm virkkuukoukku
Muuta: Malliin tein tosiaan muutamia omia sovelluksia, kuten pääntiehen 2o,2n ainaoikean sijasta ja hihansuun kavennuksia tein yhdet enemmän kuin ohjeessa. Nämä sen takia, että meidän tyttö on niin kaponen ja mallin päällä kuvassa toppi näytti melko leveältä hartioista. Reunapitsin tein myös korkeamman kuin mallissa ja vähän omilla silmukkaluvuilla. Tuli kivan aaltoileva tuosta helmasta.

Nyt sitten tytöllä on toiveena, että saisi hatun samasta langasta, kun kerran ohjeen kuvassakin tytöllä on hattu. :) Ja koska lankaa on vielä reilu kaksi kerää, ajattelin seuraavaksi hatun aloittaa. Ohjeessa olisi myös Baby Bornille hatun ja mekon mallia, joten pitänee nekin vielä tehdä. Jos vain lankaa riittää (uskoisin ainakin hattuihin riittävän).

1 kommentti:

  1. Kivan näkönen liivi tuli. Oon tehny niitä nukenvaatteita vissiin siitä samasta ohjeesta.
    Vähä kyl ihmetyttää toi lankajuttu Fiesta ja Karuselli. Kummallista. Onnea uudelle blogillesi :)

    VastaaPoista