26 helmikuuta, 2008

Teddy liivi

Sain 13.1. valmiiksi sen mitä aloitin joululahjaksi saamistani Teddy langoista. Liivi oli siis suunnitelmissa ja aikalailla omasta päästäni vedin ohjeen sitä mukaa kun liiviä neuloin. Ainoa ohjeesta otettu on aloitus silmukoiden määrä. Tämän asian suhteen lunttasin erästä liiviä Novita lehdestä ja sitäkään en noudattanut, sillä halusin tiukan, vartalon myötäisen liivin ja näin ollen tein ohjeessa sanotusta määrästä kymmenisen silmukkaa vähemmän. Ja voisin sanoa että olen lopputulokseen tyytyväinen, vaikken osannutkaan päätellä reunajoustimen silmukoita tarpeeksi löyhästi. Se näin ollen kiristää hieman, mutta ei kuitenkaan kovin häiritsevästi.
Yritin itsekseni kuvaa ottaa aamu hämärissä, lasten katsellessa lasten ohjelmia ja lopputulos oli paljon epäselviä kuvia, joista valikoitui muutama hieman parempi. Toivottavasti näistä saisi jotain selvää!? Laitoin tarkotuksessa valkosen paidan alle, että liivi erottuisi mahdollisimman hyvin... Tätä tehdessä on ollut mielessä vain eräs ruskea, tiukka poolo, jonka kanssa sopisi varmasti kuin nakutettu. Vaan sitä ei ole voinut vielä testata, kun poolo on pyykissä...

Malli: Omasta päästä
Lanka: Novita Teddy, ruskea
Puikot: 7mm

Kiinnitys systeemi on vielä vähän hakusessa... kuvauksen ajan sitä toimitti vain kaksinkertaiset Teddy langan pätkät. Jotain hieman nätimpää saisi olla... vaan mitä? Olisiko ehdotuksia?
Vielä lankaa jäi lähes kerän verran... nyt sitten mietintämyssy päähän, että mitäs siitä sitten?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti