28 helmikuuta, 2008

Pojan villasukat... vihdoinkin!

Näitä tehtiin pitkään ja hartaasti. Ja äskettäin (11.2.) ne valmistuivat! Mikä siinä olikin, ettei yksiä pikku sukkia voinut tehdä tosta noin vaan? Piti viikosta toiseen tahkoa ja jopa kuukausikin vaihtui välillä... olisiko siinä se perussukan tylsyys?Malli: Oma, silmukoita 44, pituutta sopivasti 28 kokoiseen jalkaan
Lanka: Vihreää Novita Nallea (vuodelta jotain?) ja jotain tuntemattomaksi jäänyttä tummempaa vihreää
Puikot: 3mm
Muuta: Kantapää on ranskalainen ja kärjessä jonkin moinen sädekavennus (meni välikerrosten määrät vähän miten sattuu...) ja varressa raitoja vähän miten sattuu, mutta kuitenkin symmetrisesti.

Kuva on totaalisen huono, mutta yritä nyt saada jalkojaan koko ajan heiluttavan pojan jalkoja pysymään paikoillaan! Totesin muutamien yritysten jälkeen mahdottomaksi... Eli kelpaa nyt tällä kertaa. :)

Nyt pääsenkin sitten toteuttamaan jotain nättiä ja ihanaa... ihan vain itselle! En vain ole vielä päättänyt, että olisiko se baskeri vai pipo, vaiko sukat, vaiko sittenkin lapaset! Ravelry ei ainakaan kovasti auttanut tässä asiassa, liikaa toinen toistaan ihanampia malleja... Tai sitten voisin keskittyä laatikolliseen (ihan semmoseen pieneen...) keskeneräisiä töitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti