10 huhtikuuta, 2012

Valikoituja kirppislöytöjä

Ei ole pitkään aikaan tullut esiteltyä täällä kirppislöytöjä vaikka kirppiksellä käynkin lähes viikottain ja välillä useammankin kerran viikossa. Tässä nyt pikainen ja lyhyt kooste viime aikojen löydöistä.

Ensimmäisenä ihanan retro ruskea muovilaatikosto!


Hintaa moiselle ihanuudelle oli laitettu VAIN 2€, niin enhän mä nyt millään voinut sitä sinnekkään jättää kököttään. Kulunut se on, mutta se vain antaa särmää tälle lisää. Sisäänsä se nyt kätkee mm. nappeja ja korutarvikkeita. Siskoni meinasi, että tämä olisi Palaset mallistoa vuosien takaa. Googlettamalla näytti olevan saman tyylisiä, mutta vetimet olivat erilaiset. Osaisiko joku sanoa, onko tämä sitä aitoa vaiko jotain kopiota? Mulle on aivan sama, mutta kiva olisi tietää.


Retroilevalla linjalla jatkaa tämä lasinen purkki, joka maksoi niin ikään 2€. Sopii hienosti meidän keittiön puuhyllyyn muiden kippojen ja kuppojen sekaan odottamaan sitä iki-ihanaista omaa keittiötä (jossain hamassa tulevaisuudessa), jossa on hienoja avohyllyjä.


Sitten siirrytään vaate osastolle, jonka korkkaa tämä ruutupaita. En ole paitapusero ihmisiä, mutta kuitenkin tykkään nykyään (vissiin) muodissa olevista ruutupaidoista. Tämä ei mahdu perinteiseen paitapusero muottiin, joten istuu meikäläiselle oikein mukavasti! Rinnan alta alkaa melkoinen rypytysosio, joka antaa helmalle roimasti leveyttä. Samaisesta kohdasta saa vielä narut vedettyä selän puolelle kiinni. Hihoissa sen sijaan on napit, joiden avulla saa käärityt hihat pysymään lyhyinä. Hintaa en enää muista, mutta tykkään tästä ihan hirmuisesti.


Viimeisin löytöni on eiliseltä tämä ruskea, kukallinen kesämekko. Tässäkin on taasen se ongelma, että tykkään mekoista ihan hirmuisesti mutten osaa pitää niitä. Katsotaan miten tämän kanssa käy...
Helmalla oli runsaasti leveyttä tässäkin ja mekko on periaatteessa täysin olkaimeton. Kuvassa näkyvät lenksut ovat vain hengarissa säilytystä varten ja keskellä olevan "kuristusnauhan" otan pois. Tässäkin on muuten taakse sidottavat nauhat. Hintaa tällä oli mun kirppisbudjetille melko paljon, 7€.


Kaikki löytöni oon tehny ehkä Tampereen parhaimmalta kirppikseltä ikinä, RadioKirppikseltä. Olkoonkin, että hintatasoa väitetään korkeaksi (ja onhan se paikoitellen, minäkin sen myönnän), mutta tavara on laadukasta ja kun vain osaa penkoa niin voi löytää todellisia helmiä. Ja tähänkin voisi nyt viimeisen kuukauden ajalta lisätä mm. kasan kestovaippoja ja vaatteita meidän pikkuiselle, vaatteita isommillekkin lapsille ja täysin uuden neuleen meidän isä-miehelle, joka sekin maksoi muuten vain vitosen.

Ja kun nyt vaatteidenkin esittelyn makuun päästiin, niin näytänpä vielä teille mitä tuo meidän isä-mies osti mulle taannoisen vuosipäivän (3v tuli ensitapaamisesta/seurustelun aloittamisesta) kunniaksi.Aivan kertakaikkisen ihana paita!!! Katselin tätä Koskikeskuksen MiinusViirus mainoksesta ja tottakai mainitsin miehellekkin kuinka niin mun näkönen paita ois tarjouksessa, mutta kuitenkin tosi hintava vielä. Tämä sitten mennä ostaa pamautti sen mulle ja onnistui viikon pitämään salassakin moista! :) Toivottavasti näitä kaikkia vaatteita vilahtaisi myös mun päällä täällä blogin puolella. Vaatteet kun näyttää niin masentavilta hengarissa roikkuen, mutta kun mulla ei oikein tahdo kuvaajiakaan olla. Ja itse en ala moista säheltään yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti