05 huhtikuuta, 2012

Pikkuisia

Photo a day April
5. Tiny


Pikkuisia basilikan alkuja siellä. Nimim. eka kertaa siemenestä saakka kasvattava, joten heitin purkkeihin siemeniä sillee sopivasti. :) Ois voinu pistää purkkiin vaan pari- kolme siementä, ois voinu olla järkevämpi veto. Aattelin vaan, että moninkertaistan mahikset saada edes jotain elävää kasvamaan! En siis todellakaan ole mikään viherpeukalo vaan saan yleensä kaiken vihreän tapettua alle kuukaudessa...

3 kommenttia:

  1. Kokeilin itsekin yrttien istuttamista siemenestä, huonoin menestyksin: Melissa ei pienestä idusta ole kasvanut kahdessa kuukaudesta yhtään, oregano kasvatti pienet alut suorastaan rehottaen. Ja sitten se homehtui. Ainoa, joka näyttää tässä vaiheessa joltakin, on persilja. Totta kai, kun se ei kuulu ollenkaan meidän suosikkiyrtteihin.. Onneksi jollain muulla on ollut parempi tuuri!

    VastaaPoista
  2. Tiedä tässä tuurista vielä mitään! :D Aika näyttää miten käy.

    VastaaPoista
  3. Täälläkin odotellaan innolla mitä meidän basilikasta, minitomaateista, salaateista, kurkuista ja herneistä tulee.. :-) On niin kivaa seurata tuota kasvamista! Meidän rucola ja herneenversot ovat kyllä hyvässä kasvuvauhdissa, muita jännitetään vielä :-) Mukavaa pääsiäistä!

    VastaaPoista