21 lokakuuta, 2010

Uusia kasseja

Tänään istahdin puoliksi paniikissa ompelukoneen ääreen sillä äitini ilmoitti että tyttö tulee tänään kotiin ja siinä samalla sitten ompelukone lähtee takaisin oikealle omistajalleen. Sain tehtyä yhden pehmolelun puolivalmiiksi (siitä puuttuu nyt täytteet ja silmätkin vois olla aika jees) ja pikkuisen kassin kun äiti tuli ja sanoikin että kone voi jäädä mulle vielä joksikin aikaa! :) Nyt voin siis rauhassa jatkaa ompeluksiani. Kiva.

Tässä siis se kassi jonka tein. Jaksoin tällä kertaa oikein vuorinkin sinne ommella valkoisesta lakanakankaasta. Korkeutta tällä noin 20cm ja leveyttä 17cm. Tytölle tämän lahjoitin, mutta en tiedä päätyykö kassi takaisin äidin hoiviin sillä eipä tuo kovasti saajaansa sykähdyttänyt. Aika näyttää.



Sitten tuli jostain päähänpisto että haluan koittaa tehdä pyöreäpohjaisen kassin, joka voisi toimia myös korin tapaisena. Noh, kuten arvasinkin niin sehän oli ihan kamala ommella!! Mutta kassi siitä tuli kuitenkin! :) Tähänkin vuorin ompelin, mutta se olisi saanut olla jonkin verran pienempi sillä se ei oikein sinne istu... mutta tietääpä seuraavaa ommellessa sitten. Aion siis tehdä näitä vielä lisää ja eri kankaista sillä ihastuin niin tähän. :) Korkeutta tälläkin 20cm verran.



Tässä vielä pohjaa...



Nyt pitäisi jaksaa hieman siistiä makuuhuonetta (siellä kun työpöydän ääressä ompelen), jotta voisi keskittyä tekemään muita hommia välillä. Ollappa erillinen huone omille ompeluille ja muille käsitöille, mihin voisi vaan aina jättää kaiken lojumaan just sillai kun mieli tekee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti