14 lokakuuta, 2010

Raitamyssy

Nyt on sitten valmiina myssy, jota tyttö toivoikin. On raitainen ihan niinkuin kämmekkäät ja sukatkin ja tytön toiveesta "semmonen löysä joka lörpöttää". :) Ja tuli todellakin löysä. Menee nimittäin mullekkin varsin mainiosti, että jos tyttö joku päivä päättää ettei enää myssystä tykkää niin seuraava käyttäjä on jo valmiina!Malli: Oma
Lanka: 7Veljestä tummanpunainen, sekä violetti jättiraita
Puikot: 3½mm joustimessa, 4mm muuten
Kulutus: 59g heijastimen kanssa
Muuta: heijastin tehty samasta langasta

Ja tässä vielä kuvaa hieman takaviistosta.Hirveästi tekisi mieli alkaa neulomaan itselle jotain kivaa ja kaunista. Sain tuossa yhtenä iltana tovin jos toisenkin kulutettua Ravelryssä selaillen mitä ihanampien sukkien ja lapasten malleja. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että turha mun on alkaa mitään ohjeesta neulomaan, kun en koskaan meinaa malttaa niitä ohjeita edes lukea. Puhumattakaan jos ohje on englanninkielinen!
Kertut mulla tekis mieli tehdä uudelleen, kun kerran tein sellaiset lahjaksi ja ne oli tosi nopeat ja helpot tehdä. Ja kauniitkin. Tahtois itsellekkin sellaiset, mutta kun ei löytynyt sopivaa lankaa omista varastoista (tietenkään). Eli pitäis käydä kaupassa hipelöimässä ja miettimässä minkä väriset Kertut sopis mun jalkoihin.

Tässä välissä pitäis keskittyä tekemään miehelle uudet lapaset sillä edellisistä toinen on hieman liian ilmava:Toisessa lapasen kämmenpuolella on siis iso, ammottava reikä. En ole keksinyt miten sitä voisin paikata, joten pitänee vain neuloa uudet. Hyvin tuo lapanen on kyllä huopunut kun ei tuosta enempää ole purkaantunut vaikka mies niitä on pitäny ja minäkin sitä yritin nyppiä. :)
Jos jollain on idea, miten tuon sais korjattua niin kertokoon mieluusti mullekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti