19 lokakuuta, 2010

Sydämellistä

Nyt on jääny korvisten ja heijastimien teot sillä sain ompelukoneen lainaan. Ei sillä etteikö itselläkin sellainen löytyisi, mutta se on sattumoisin aika vanha ja epäluotettava kapistus. Joten mieluummin ompelen äitini uudella koneella. Kuinka hiljainenkin sen on?! Uskomatonta! :)

Kirpputorilta tein löytöjä viikonloppuna ja tämä ihana sydänkangas on sieltä parhaimmasta päästä. Ja pakkohan siitä oli kasseja ommella. Ensin ajattelin näitä myyntiin, mutta en mä oikein tiiä... voisin sen sijaan lahjoa näillä ystäviä/sukulaisia joskus. Toisaalta, jos nyt joku ihan välttämättä haluaa ostaa niin kyllä mä voin myydäkkin. Kangasta nimittäin jäi vielä!

Näillä on leveyttä n. 31cm ja korkeutta semmoset 35cm.Ihan itselleni tein saman kokoisen mutta pitkillä kahvoilla, että voi heittää mukavasti myös olalle.Tekisi mieli mennä jatkamaan, mutta näiden ompelemisen jälkeen selässä on semmosia tuntemuksia että taidan jatkaa vasta huomenna. Oudokseltaan alkoi vissiin ompeluasento tehdä pahaa, vaikka yritin mahdollisimman ryhdikkäästi tuolissa istua. Jotenkin sitä kuitenkin itseään aina jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti