20 syyskuuta, 2010

Uusia lankoja

Kun kerran halvalla saa... niin sitten on pakko ostaa. Vaikkei oikeasti edes tarttis yhtään lankaa.

Musta 7Veikka tosin tulee ihan tarpeeseen. Löytyi Citymarketista 3e/kerä. Jättiraidat bongasin Kuljun Löytötavaratalosta. Maksoivat 5e/kerä. Onhan se halpaa, onhan? Jos ei halpaa, niin ainakin vähän halvempaa kun normihinnat. :)Puna-violettisävyinen jättiraita pääsi heti puikoillekkin yhdessä viininpunaisen 7Veikan kanssa. Sukat näistä pitäisi tytölle tulla. Sovitettiin pikaisesti jo jalkaankin ja olisi siihen voinut muutaman silmukan enemmän luoda... mutta toisaalta, venähtäähän ne. Ovat tosi napakat muutamalla ekalla käyttökerralla, mutta varmasti siitä löystyvät.
Sitä ei vaan näköjään meinaa millään uskoa, että omat pikkuiset on jo niin isoja että sukkaankin saa luoda ihan reilusti niitä silmukoita! :)

2 kommenttia:

  1. Minä tein juuri miesten koon sukat tuosta sinisävyisestä jättiraidasta ja ihan kivat tulivat. Toiset sukat sen jämistä ja toisesta jämälangasta ovat vielä viimeistelyä ja kuvausta vaille päästäkseen blogiin.

    VastaaPoista
  2. Tokmannilta löytyi tänään kolme Seiskaveikkakerää kympillä. Tosin vaan yksvärisiä. Noiden raidallisten hintoja en tajunnut edes katsella.

    Oon neulonut nyt muutamana iltana sukkia Tico Ticosta, joten sormet kaipas jo kovasti paksumpaa lankaa. Tuntuu varmaan että sukat valmistuu ihan hujauksessa noihin ohuempiin verrattuna.

    VastaaPoista