07 syyskuuta, 2010

Pipa

Tuli akuutti myssyn tarve, kun ilmat kylmeni niin kovasti. Tottakai kun tein henkilökohtaisia ennätyksiä neulomisessa tänä vuonna, niin ilmat lämpenikin taas yllättäen! Aloitin tämän siis lauantaina myöhään illalla (eihän sillon voi jäädä odottamaan kun inspis iskee!) ja tänään sain tämän valmiiksi. Eli neuloin enemmän kun koko kevään ja kesän aikana yhteensä!Malli: Omasta päästä, aloituksessa 112s
Lanka: Mokkasukka, väri Kurrekurredut
Puikot: 3½mm
Kulutus: (huimat) 27g

Tarkoitushan tosiaan oli tehdä myssy... siis mun kielessä myssy meinaa semmosta vähän reilun kokoista pipoa joka jää "lörpöttään". :D Vähä niinku MarioMyssy. Kyllä te tiiätte, eikös? :)
Ja siitä tulikin pipo kun en osannut (taaskaan) ajatella, pitäisikö silmukoita lisäillä joustinneuleen jälkeen vai ei. Enkä (tietenkään) jaksanut tehdä asiaa varten mallitilkkua. Sen kuitenkin osasin ajatella, että puikkokoon nostaminen suositellusta 2-3mm puikoista 3½:een antoi neuleelle mukavasti löysyyttä kuitenkaan tekemättä liikaa reikiä.
Kiva tämä on näinkin. Sain vihdosta viimein sen kevyen ja ohuen pipon kävelylenkeille. Sillon kun en tykkää mitään myssyä päähäni vetää, mutta jotain pitää talvella päässä olla lenkilläkin käydessä. Ja tämä vielä tulee mukavasti lämmittämään niskaakin. Seuraavassa kuvassa myös värit muuten näkyvät sellaisina kun ne ovatkin.Päässä pipoa ette nyt enempää näe, sillä (kuten aina) oman päänsä kuvaaminen sucks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti