26 syyskuuta, 2010

Raitakämmekkäät

Tytölle piti neuloa kämmekkäät, kun hän ei jostain syystä oikein ole tänä syksynä innostunut sormikkaita pitämään, vaikka ennen on kyllä tykännyt. Varsinkin aamuisin kouluun mennessä olisi kuitenkin ihan hyvä jotain käsissä olla, kun on melkoisen kylmää välillä jo ja kylmenee koko ajan. Esittelin sitten omiani ja päätettiin että kämmekkäät pitää olla tytölläkin sitten. :)
Tänään ihan hujauksessa tuli valmiiksi sitten nämä raitaiset kaverit, joille on jo yksi sukkakin tehtynä (aloittelin sitä joku aika sitten) mutta nämä kiilasivat välillä tärkeysjärjestyksessä ohi. Seuraavaksi sitten taas sukkaa tekemään...Malli: Oma (suora pötkö, molemmissa päissä joustimet ja peukuille reiät omilla paikoillaan)
Lanka: 7Veljestä tummanpunainen ja violetti jättiraita
Puikot: 3½mm
Kulutus: 23g
Muuta: Neulonko enää muilla puikoilla kun vaan 3½ millisillä?! :D

Ja niin, ei ole ollut tarkoituskaan mätsätä raitoja... välissä tein yhden virkatun kukan heijastinta varten (kuvaa sitten myöhemmin kun saan heijastinkankaan kiinnitettyä). Raidat meni ihan kivasti loppujen lopuksi. Kukan virkkasin väliin lähinnä sen takia, ettei tulisi toisesta kämmekkäästä kaksiväristä ja toisesta moniväristä. Näin sain kaiken lisäksi molempiin sitten alkupään tummempaa väriä ja lopun vaaleampaa. Ja tarkkasilmäiset varmasti huomaavat, ettei väritkään ole samat, vaan kerän kahta tummempaa ja kahta vaaleampaa sävyä. :)

Näistä tuli niin kivat, että hyvä kun ehdin edes pari kuvaa ottamaan (molemmissa kädet samalla tavoin) ja sitten piti tytön jo lähteä kavereille esittelemään! :)

Alkoi itselläkin tekemään mieli uusia kämmekkäitä... nuo vanhat kun on olleet jo tosi kovalla käytöllä ja ovat sen näköiset myös. Pitäis ihan Ravelrystä käydä kurkkimassa joku kiva malli ja tehdä... jos ehtis jossain välissä. Tuntuu että ois vaikka mitä tehtävää taas. Pääasia että tuo tytön setti tulis nyt valmiiksi. Siihen on noiden kämmekkäiden ja valmistuvien sukkien lisäksi ainakin myssy suunnitteilla. Saa nähdä mitä tyttö vielä keksii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti