16 helmikuuta, 2010

Uusia blogeja

Huomasin tänään taas etten ole aikoihin katsellut toisten ihmisten blogeja. Paitsi niitä kahden kaverin, joita tulee harva se päivä kurkattua että onko mitään uutta.

No, tämä tyttö sitten päätti ottaa itseään niskasta kiinni ja kurkata blogilistalle. Herrajee että siellä oli miljoona (ehkä hieman liiotellen) blogia mulla lukematta! :O Löysin kertaheitolla myös pari uutta blogia joista mulla ei ole ollut mitään tietoa ja ne päätyivät heti listalle seurattavien joukkoon. Nytkään en sentään niin ahkera ollut että olisin saanut aikaiseksi kommentoida toisten niin osaavien (tunnen itseni aloittelijaksi) käsitöiden tekijöiden tuotoksia. Jospa ensi kerralla sitten paremmalla onnella. Ja tottakai sieltä sitten päätyi muutamia ihania ohjeita Ravelryyn sitten odottamaan sitä päivää että niitä joskus saisin aikaiseksi tehdä.

Tämä ei todellakaan auttanut siihen asiaan, että neulontainnostus on aivan järkyttävä (ompeluinnostuskin hieman nostaa päätään) mutta en kuitenkaan voi tehdä paljon mitään kun jumitan niin kovasti ja päätä särkee vaan. Jos joillakin on hyviä vinkkejä siihen, miten saadaan täydellisen jumissa oleva ihminen vähitellen elävien kirjoihin niin tänne kiitos! Ja aivan sama vaikka jumissa olenkin, niin otin aiemmin tänään jo kutimet käteen ja tein muutamia kerroksia tällä hetkellä kesken oleviin sukkiin. Hullu mikä hullu...

Ja koska kuvaton postaus on aina niin tylsä, tässä vielä pari pikkukuvaa meidän Hemmosta joka kurkkii tässä omasta pikku yksiöstään joka sijaitsee kiipeilypuun alakerrassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti