14 helmikuuta, 2010

Kaverille synttärilahja

Neulontainnostus on jatkunut. :)

Tällä kertaa kaverille pipo ja samaa sävyä heijastin. Mukaan tietysti omasta varastosta kortti. Lahjansaaja oli tyytyväinen ja minäkin olen tyytyväinen. :)Malli: Kaikki omasta päästä
Lanka: Filati Fantasia Mistro Lana
Puikot: 5mm
Muuta: Myssy on saumaton, eli tein pyörönä ja päättelin silmukoiden.

Sitten kun noiden jälkeen aloin tekemään seuraavaa työtä, innostuin hieman liikaa ja neuloin pitkän tovin samaan syssyyn... se ei ollut ollenkaan hyvä juttu vaan jumituin hartioistani ihan kunnolla ja sain lähes kolmen päivän päänsäryn joka tietenkin huipentui eilen illalla kun piti kyseisen kaverin synttäreitä juhlistaa. Ilta meni onneksi kuitenkin ihan mukavasti vaikka pitikin sitten puolilta öin jättää muu seurue ja lähteä kotiin nukkumaan särkyä pois. Nyt särky on poissa ja toivottavasti pysyykin. Neulominen saa odottaa vielä muutaman päivän, että hartiat taas palautuvat "normaaliin" tilaansa. Sitten pitääkin taas yrittää malttaa ja neuloa vaan hetki kerrallaan.

2 kommenttia:

  1. Mä neuloin eilen aina kun vain oli mahdollista ja se kyllä tuntuu. Ranteita särkee... tänään olen vähän jatkanutkin, että katsotaan kuinka mun käy. Ei malta vaan edetä hitaasti kun innostus iskee. laitoin muuten blogiin jotain innostukseni tuotetta näkyville :)

    VastaaPoista
  2. Edellisen kommentin kirjoitti Ansku :) Ei vain oikein toimi tämä eikä suostunut lähettämään kuin anonyyminä

    VastaaPoista