22 helmikuuta, 2010

Irti revittyjä hampaita ja sen sellaista

Tänään on täälläkin viikonloppuinen lumimyräkkä hellittänyt otettaan. Tuulta ei ole enää nimeksikään, mutta lunta kyllä satelee vielä jonkin verran. Aamulla vielä yritti aurinko päästä esille, mutta ei se sieltä kauaa kurkkinut. Savupiipuista nousseet savut nousivat paksuina taivaalle noin -15 pakkasasteen vaikutuksesta.



Tänään myös pojan kaksi ylimääräistä maitohammasta saivat häädön hammaslääkärin toimesta. Pojalla kun oli monta kuukautta alhaalla etuhampaita kahdessa rivistössä. Ensin maitohampaat ja takana rautahampaat. Ja koska maitohampaat ei suostuneet lähtemään ajan kanssa, eikä kukaan myös saanut hampaisiin koskea, oli pakko turvautua hammaslääkäriin. Hän sai koskea ja nyt on hampaat pois. :) Ylhäältä on toinen etuhammas lähtenyt jo ennen joulua. Toinenkin lähtee varmasti piakkoin ja sitten onkin komea hymy!

2 kommenttia:

  1. Hokasin Naamakirjasta linkin ja oli pakko tulla kyyläilemään! ;) Hauska hymy pojalla *lol*

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista! Säärystimet on ihan perusjoustinta ja sitten ulkosyrjässä yksi mallikerta kirjasta Neulojan käsikirja (Stanfield & Griffits) Ovaalit-malli sivulta 81. Tänään olivat taas käytössä ja ovatkin just passelit tuohon keliin!

    VastaaPoista