29 maaliskuuta, 2009

Sukkaset

Edittiä lopussa...

Päässyt taas aika vierähtämään. Oon viettänyt opiskelijan elämää tässä jonkin aikaa, joten neulomiset (ja kaikki muukin) on jäänyt vähemmälle. Hitaasti jotain etenee aina sillon tällön joten ehkä jotain muutakin lähi aikoina.

Muistin kuitenkin nämä jo aikoja sitten valmistuneet sukat, jotka on unohtunu ihan kokonaan blogata.Malli: Omasta päästä
Lanka: 7 Veljestä jättiraita
Puikot: 3 ½mm
Muuta: Kärkikavennukset tuli sitä mukaa kun sukkaa neuloin. Tuli aika mielenkiintoiset, mutta kun halusin palmikoiden "jatkuvan" ihan loppuun saakka.Tässä lähikuvaa kavennuksista, joista suurin osa on jalkapohjan puolella. Päälipuolella suurin osa kavennuksista taas tapahtui viimeisen palmikon yhteydessä.Kukka kysyi olenko tehnyt nämä kahdesta kerästä raitojen paikoilleen saamiseksi. No, en ole. Kerin vain välillä "raitoja pois" ja aloitin toisen sukan samalla värillä. Lanka riitti hienosti ja jäi vielä paljon yli. Kuvista ei oikein näy kuinka pitkästi vartta on, mutta sitä on viiden raidan verran.
Ja Tanjalle vastaukseksi, että kaapistani löytyy tällä hetkellä tasan kymmenen paria villasukkia. Kävin oikein laskemassa! :D Näitä viimeisimpiä en laskenut mukaan, sillä en näitä omaan käyttöön ota, vaan menevät odottamaan "lahjalaatikkoon" tulevaa omistajaansa.

4 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset ja iloiset sukat! Teitkö sukat kahdesta eri lankakerästä jotta sait raidat paikalleen?

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirtsakat sukat! Monetko sukat sulla muuten on kaapissa? :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sukat! Tosi pehmeän näköiset!
  Aurinkoista loppukuuta toivottelee Snyysi!

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat!
  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista