13 maaliskuuta, 2009

Hiljaista on ollut

Mutta tänään saapui paketti Snyyltä! Oikeastaan se olisi ollut perillä jo eilen, mutta koska ketään ei ollut kotona, niin isokokoinen kirje oli saatavilla sitten postista. Ja pääsin hakemaan sitä vasta tänään. Töissä sitten malttamattomana revin paketin rikki (kun ei ne teipit lähteneet suosiolla... seliseli). :)Sieltä paljastui ihanan sävyistä Teeteen Kamenaa (kuva ei tee oikeutta värille, on todellisuudessa paljon kirkkaampaa...), kerroslaskurit (nää on ollu hankittavien listalla jo kauan, eli tosi tarpeeseen!), hauskoja pyykkipoikia (pääsevät varmaan lastenhuoneeseen pitelemään lasten piirrustuksia), koottava lahjarasia, jogurttirusinoita (juu, pussi on jo auki...) ja kortti.

Kiitos oikein paljon Sny! Paketti oli ihana. :) Kamenasta mitä todennäköisimmin syntyy sitten joskus pieni kolmiohuivi. Luulisin näin.

1 kommentti:

  1. Jännityksellä odotin,että pidätkö langan väristä!Tahtoo olla niin,että pakettiin valikoituu monesti sellaista,mistä itse tykkää(ainakin minulle käy usein niin!) Mistähän sekin johtuu!
    Aurinkoista viikonloppua!
    terv. Snyysi

    VastaaPoista