07 maaliskuuta, 2009

Katsaus tämän hetken tilanteeseen

Minut valtasi virkkaus into. Ja nimen omaan jämälankojen virkkaus... ja mitä niistä tänään sain aikaan, näkyy jo kuvassa. Näistä tulee joskus peitto, mielellään parikin, ellei jopa kolme. Pienien lasku tehtävien jälkeen olen kuitenkin tyytyväinen, jos saan joskus edes yhden peiton tehtyä! Paino sanalla joskus. :) En halunnut perinteisiä isoäidin neliöitä, joten mallia hetken etsittyäni eksyin Jämäblogiin ja sieltä löytyi Kuusikulmainen pala (josta minä jätin viimeisen kerroksen pois). Helppo ja mukava vaihtoehto isoäidin neliölle.Kuvassa ylhäällä näkyy sukantekele, joka vilahti jo aiemmin sukkablokkereita esitellessä. Sukka pääsi välillä jo paljon pidemmällekkin. Siellä oli kuitenkin virhe, jota en voinut sietää... joten purku kantapäähän saakka kävi toteen. Nyt pitäisi jaksaa yrittää uudelleen.

Ja mitäs sitten onkaan tuo iso möykky kuvan oikeassa laidassa?? No, siellähän on ahkerasti neulottuna jo yli puolet Snyyltä saaduista langoista. Moni osaa varmasti arvata mitä tuleman pitää, mutta itse suostun kertomaan vasta kun se on valmis. :) Tuo on mukavaa telkkuneulomista, joka olisi vielä mukavampaa jos omistaisin muutkin kuin muoviset 6mm puikot. Mutta oikeasti, kuinka usein 6 millisiä puikkoja tarvitsee? En muista, koska viimeksi olen noita käyttäny...

Tämmöstä tällä kertaa. Mieli tekisi aloittaa muutakin uutta, mutta jospa saisin pidettyä keskeneräiset oikeasti näin pienessä määrässä? Aina sopii toivoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti