01 elokuuta, 2015

Ratinassa 31.7.

Kuten aiemmin jo mainitsinkin, tuli sitten käytyä katsomassa Ratinan isot häppeningit eilen illalla. Oikein mukava kokemus, mitä nyt itse olisi voinut olla hiukka järkevämpi ja pukeutua lämpöisemmin. Illalla oli lopulta vain 13 astetta lämmintä ja pientä tihkusadetta oli välillä ilmassa. Miehen kanssa molemmat oltiin ihan niin jäässä, ettei meinattu konsertin jälkeen päästä kävelemään! :D Muutoin siis oikein hienon setin heitti jokainen bändi. Mies oli kaikki bändit nähnyt joskus aiemminkin, mutta itse olin jollain tapaa kaikki onnistunut välttämään. Kokemus bändien osalta oli siis mulle itselle ihan neitseellinen!

Sonata Arctica oli se, jonka takia alunperin koko jutusta kiinnostuinkin. Heidän aloittamana ilta siis alkoi mitä parhaimmin. Hienon setin heittivät, kun mukaan mahtui niin vanhoja biisejä kuten iki-ihana Tallulah, kuin uusiakin ihan uusimmalta levyltä. Tony Kakko ylitti kaikki odotukseni! Ihana mies! :)





En ole koskaan ollut mikään CoB:n ystävä, mutta mieheni on hiljalleen saanut mua käännytettyä siihen suuntaan. Livenä olivat mielestäni parempia kuin levyillä. En pidä Laihon äänestä, mutta kyllähän tuo kitaraa osaa käsitellä, siitä ei pääse mihinkään!





Pakko myöntää, että Nightwish järjesti kyllä illan komeimman shown. Pelkästään videot lavan taustalla olivat huikeita, pyroista ja muista puhumattakaan. Kaiken kruunasi lopussa räjäytetyt ilotulitteet. Ja iso hatunnosto uudelle laulajattarelle, Floor Jansenille! Nainen on hieno näky lavalla ja mikä parasta, hän osaa laulaa todella hienosti!






Kuten kuvistakin huomaa, emme yrittäneetkään päästä lähelle lavaa. Vähän ehkä jäi harmittamaan ettei tullut edes poikettua likellä, mutta ens kerralla sitten hei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti