30 heinäkuuta, 2015

Kesäloma

Tai siis eihän sellaista minulla ole varsinaisesti ollut. Lapsilla ja miehellä ehkä sitten minunkin edestä. He kaikki jatkavat ensi viikolla vielä hetken lomailuaan, kun minä sen sijaan suuntaan kohti uusia haasteita. Eli töihin. :) Uusi työpaikka odottaa, jossa haasteita piisaa ainakin näin ennakkoon ajateltuna enemmän kuin edellisissä työpaikoissa yhteensä! Mutta toisaalta se onkin vain hyvä asia. Sitä saa pistää itsensä likoon ihan urakalla. Ja toivon mukaan myös sitten nauttii tuloksistakin ihan eri tyyliin kuin ennen.

Ennen töiden aloitusta onkin sitten melkoinen viikko tässä. Se aloitettiin parin päivän koko perheen reissulla Helsinkiin. Oltiin oikein hotellissa yötä ja käytiin Linnanmäellä pyörittelemässä itseämme pyörryksiin.

Nuorimmaisen popparitauko. :)
  
Isäntä vielä viimeisenä kävi tuolla. Se hullu mies!
Toisen päivän aikana oltiin sitten kunnon turisteja ja käytiin katsomassa perinteisiä nähtävyyksiä keskustassa. :) Lapset nautti täysin siemauksin myös ratikka ajeluista, joita tehtiin tarkoituksella ihan useampikin.


Isolla kirkolla.
Isosta kirkosta löytyi iso kattokruunu!

Kiva reissu oli siis kaikin puolin. Huomenna taasen lapset lähtee yökyläilemään, kun me vanhemmat mennään Ratinaan katsomaan miltä näyttää Nightwish livenä. Tätä on odotettu äitienpäivästä saakka (tuolloin mies meni ja yllätti lippu lahjalla) ja nyt odotetaan vielä, että sää olisi kohdillaan koko illan. Aiomme olla paikalla jo ekan bändin aloitellessa puoli kuudelta. Lämppäreinähän tuolla on Sonata Arctica ja Children of Bodom. Näitäkin molempia odotetaan itse kukin omaansa. Ei liene vaikea arvata kumpi on kummankin suosikki?! :) Tästä ehkäpä jonkun sortin kuva kollaasia tulossa myöhemmin, joten pysykää linjoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti