28 toukokuuta, 2012

Kiire

Tai ainakin mukamas on. En ehdi koneelle muuta kuin Facebookkiin, seuraavat sivustot jäävät yleensä vain ajattelu asteelle, että pitäis käydä siellä ja täälläkin katselemassa jne. Aika menee tehokkaasti pikkuista (ja isompiakin) paimentaessa ja kotia pitäessä pystyssä. Näistä liikenevä aika menee nyt JemmaDesignin parissa, sillä meidät hyväksyttiin mukaan Tallipihalle koko heinäkuuksi myymään tuotteitamme. Ensin sitä oli että jee ja nyt sitä on vähän niinku että iik! :) Hieno asia kaiken kaikkiaan, mutta se tietää paljon työtä vielä ennen heinäkuun alkua. Aika näyttää mitä sitten sen jälkeen. Nyt keskitytään tekemään paljon kaikkea kivaa ja hienoa. Tervetuloa siis ostoksille niin netin välityksellä kuin sitten ihan face-to-face heinäkuussa Tallipihalle, joka siis sijaitsee Tampereella Finlaysonin alueella.

Jottei elämä liian tylsäksi ole päässyt käymään, niin onnekseni ihana isä-mies on päästänyt mua vähän vapaallekkin korkkaamaan mm. terassikauden. Vielä kun johonkin väliin saisi mahdutettua mun liikunta innostuksen, joka tosiaan on vielä ihan ajattelu asteella. Kun ei muka ehdi. Kuitenkin pitäisi pitää omastakin kropasta huolta, ettei nuo käsityöt ja tuon 11-kiloisen "pikkuisen" nostelu/kantelu pistäisi mua ihan totaalisen jumiin hartioista ja niskasta. Viitteitä siihen on jo ollut, joten oikeasti pitäisi tehdä jotain. Ehkäpä ensi viikolla alkavaan puistojumppaan viereiseen puistoon itsensä saisi. :)

Loppuun vielä ihanan kesäinen kuva parin päivän takaa. Etualalla ei mitään mainitsemisen arvoista, mutta katsokaapa miten neiti 9v on taka-alalla keinussa. ;)


2 kommenttia:

  1. Onnittelut Tallipihalle pääsystä. Vaikka se kyllä varmasti teettää töitä paljon jo ennen sinne menoa ja etenkin siinä heinäkuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En edes uskalla vielä miettiä sitä heinäkuuta... kun nyt päästäisiin kunnialla sinnekkin saakka!

      Poista