24 maaliskuuta, 2012

No kun se oli niin nätti...

Tuli tänään poikettua Ikeassa, kun miehen sukulaisia kävi pidemmän matkan takaa ja heillä ei Ikeaa lähempänä ole. Muuten ei olisi tullut tuosta noin vaan moiseen mestaan lähdettyä. Mutta kumma paikka se on, sillä vaikkei ole tarkoitus ostaa sieltä yhtään mitään niin yhtäkkiä sitä onkin kerääntynyt mukaan yhtä sun toista!

Tällä kertaa ensin osui silmään lusikoita perheen pienimmälle. Selityksenä (ja ihan oikeutettuna) oli että kun niitä kuitenkin tarvitaan. Suurin osa meidän pikkulusikoista on liian isoja vauvan suuhun. Mistä sitten lienee pikkulusikka nimitys niille... niistä ei sen enempää. Lusikoitahan ne vaan.

Sitten tuli vastaan tarjoushyllykkö, jossa viherkasveja. Selityksenä tällä kertaa, että kun meillä ei ole yhtäkään viherkasvia. Ihan kun me nyt sellaista tarvittaiskaan! Mutta kun halvalla sai, vain 1,95e! Kyllä nyt siihen hintaan yhden rehun tappaa kuukauden sisään. Mulla kun on paha tapa tappaa kaikki vihertävä.
Kivalta se kuitenkin nyt tuossa hyllyn reunalla näyttää, kun sain sille jopa aluslautasen ja nätimmän kiponkin. Tässä se ennen muodonmuutosta keittiön pöydällä.


Astiapuolelta mies nappasi mukaan yhden lasikipon. Sekin alennettuun hintaan. Sitä en hoksannutkaan kuvata, mutta se pääsi meille uudeksi senttikipoksi. Ts. sinne menee kaikki 5, 10 ja 20 (joskus jopa isommatkin) senttiset. Senkin ostamiselle oli siis varsin hyvä selitys. Varsinkin kun vanha senttikippo oli joku vanha pähkinäpurkki.

Astiaosaston puolelta mukaan tarttui myös muffinssivuokia. Niitähän tarvii aina! Ainakin tämmöinen muffinssifriikki kuin minä. Niistä kuvaa tuolla vähän myöhemmin.

Sivuutin verho ja kangas osaston kunnialla. Kuten myös lamppuosaston (vaikka hirveesti kyllä teki mieli yhtä lamppua...). Monta muutakin meni suht kivasti, mutta viimeisellä osastolla ennen varastoja kilahti ihan totaalisesti. Työntelin rattaat melkein muutaman ihmisen varpaille, kun päätin ylittää "valtaväylän" heti vain nähtyäni tämän. Kun se oli niin nätti! Ja tottakai alennuksessa... kröhöm.Se on punainen, se on nätti ja se näyttää tosi isolta muffinssivuoalta! Eli ihana! :) Alemmassa kuvassa ne aiemmin mainitut oikeatkin muffinssivuoat. En vielä kaupassa tiennyt ollenkaan mihin punainen kippo päätyisi tai mitä sille tekisin, mutta kotona se sitten selvisi. Siitä mitä todennäköisimmin tulee meidän uusi leipäkori. Tällä hetkellä leivät majailee oikeassa korissa, mutta nyt tämä punainen ihanuus saa korvata sen tylsän ruskean pärekorin.

Niin, että mentiin tosiaan vaan Ikeaan katselemaan. Juu, juu. Tällä kertaa rahaa meni onneksi todella vähän. Joskus on mennyt jopa yli 100 euroa ihan vaan heräteostoksiin. Jotka kuitenkin on olleet ihan tarpeellisia juttuja, kuten meidän kirjahylly... seli seli niin. :D

Ps. Muutin (taas) blogin ulkoasua. Nyt olen tyytyväinen, vaikka vanhoissa postauksissa näyttääkin vähän kuvat ja rivit pomppivan hassusti. Ei välitetä siitä, eihän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti