01 maaliskuuta, 2012

Keväisiä mietteitä


Räystäiltä tippuu vettä, kun aurinko paistaa ja sulattaa lumia. Vaikka välillä tuleekin lunta taivaan täydeltä niin ettei eteensä näe, niin kevät tulee. Ihan väkisin. Ulos oli pakko laittaa eilen tennarit. Sitten oli farkkujen lahkeet ihan lits märät, varpaat myös. Mutta kun oli pakko! ;)

Olo on jokseenkin keveä. On kova tarve laittaa kotia uuteen uskoon. Haluais uusia verhoja, tyynynpäälisiä, mattoja, lakanoita, vaatteita, kenkiä, kaikkea. Sormet syyhyä ompelemaan, kun tekis mieli ommella koko kangasvarasto vaatteiksi ja sisustustekstiileiksi.


Aurinkolasitkin on kaivettu esille, kun aurinko paistaa niin kovasti. Itselle pitäisi ostaa uusia piilolinssejä pitkästä aikaa, että voisi pitää omiakin aurinkolaseja (joissa ei tietenkään ole vahvuuksia).
Lapset sai isot kasat uusia vaatteita, pojat erityisesti. Sen ansiosta on laitettu vaatekaappejakin uuteen uskoon. Vielä kun saisi aikaiseksi laittaa kaikki vanhat nyt sitten myyntiin. Huutis on ystävämme taas.


Ja jos joku ihmettelee kuvien liittymistä tekstiin. No, eihän ne liitykkään. Oli vaan kiva kikkailla kameran kanssa ja kuvailla raitoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti