01 kesäkuuta, 2011

Uusia kankaita

Tein tuossa jo viikko sitten pieniä hankintoja kankaiden suhteen, vaikkei todellakaan pitäisi mitään uusia ostaa! Vanhojakin on sillä mitalla, että kohta hukutaan kankaiden alle... olkoonkin että pieni murto-osa tosiaan lähti tuonne huutikseen myyntiin. Mutta kun ne oli niin ihania! Kattokaa nyt vaikka.

Retroa retron perään ja voi elämä kun ne on niin ihania! Jos ei tullut jo selväksi... :) Näistä syntyy vielä vaikka mitä ihanuuksia. Sitten joskus. Tällä hetkellä alkaa näyttämään siltä, että ompelukset saa alkaa vähitellen jäämään. Ei tee enää kovasti mieli istua ison mahan kanssa koneen ääressä ompelemassa. Tai ainakin suurin inspiraatio on hävinnyt sitä mukaa kun maha on kasvanut ja jäsenet on alkaneet turpoamaan. Joitain pikku projekteja on silti mielessä toteutettavaksi ennen kuin vauveli syntyy.

Kankaita läpi käydessä myyjän luona oli sitten pakko ottaa mukaan myös pari pyöreää pöytäliinaa vaikkei todellakaan ollut tarkoitus. Ensin ajattelin tytölle hameita niistä (tai vaikka pussukoita), mutta mites kävikään?


Keittiön pöytäänhän se passaa. Ainakin toinen niistä. Vähän jäi vieläkin ryppyseksi, kun en jaksanut höyrytellä tarpeeksi. On kaiketi ollut edellisellä omistajallaan kauan laatikossa käärittynä, kun taitteet noin jäivät. Yllätyksenä tuli myös se, ettei liina ollutkaan täysin pyöreä. Huomasin sen kun yritin pöydälle asetella, eikä kaikki pöydän kulmat meinanneet mennä tasaisesti piiloon! Pieni mittailu näytti liinan sitten olevankin soikio, joten passaa entistä paremmin pöytään. Tuo ihanasti valoa ja aurinkoisuutta keittiöön lisää. Mielenkiinnolla odotan mikä on perheen ja tänään myöhemmin tulevien vieraiden kommentteja. :)

Neuleitakin on valmistunut. Ihme ja kumma! :) Vielä pitäisi jonkun päätellä miljoona langanpäätä, ommella muutamia pistoja ja käydä ostaan nappeja (ja kiinnittää ne)... sitten voin esitellä aikaansaannoksen täälläkin.

1 kommentti: