22 kesäkuuta, 2011

Raitaa, raitaa

Vihdosta viimein sain viimeisteltyä jo tovin verran valmiina olleen neuleen. Ensin oli vaikeuksia päätellä kaikki langanpäät ja ommella ne huimat kaksi neuleen sisältämää saumaa. Sitten ei päässyt ostamaan nappeja ja kun ne vihdosta viimein sain ostettua, en jaksanut (enkä yhdessä välissä turvotuksiltani pystynytkään) ommella niitä kiinni!


Vauvallehan sieltä valmistui pikkuinen neuletakki, jollaista haaveilin lähes koko raskausajan (ja vähän jo ennenkin sitä) neulovani tulokkaalle. :)


Malli: Baby suprise jacket (Suuri Käsityölehti 2/2011)
Lanka: Viking Baby Ull ruskea, harmaa ja sininen sekä pätkiä kahta vanhaa jämäsukkalankaa
Puikot: 2½mm
Kulutus: yhteensä 68g
Muuta: Napit Merlettosta Tampereelta

Tämä oli ihana projekti tehdä, vaikka ensin alkuun tuntuikin siltä ettei tästä voi ikinä mitään takkia tulla! :) Kummasti se sieltä vain hahmottui kerros kerroksen jälkeen. Raidoitus hahmottui samaan tapaan. Ainoa tavoite oli pitää ruskea suht päävärinä.


Nyt sitten lankoja on vielä jäljellä vaikka ja kuinka... mielessä on sukat ja myssy samaan sarjaan, mutta saa nähdä antaako mun nakkisormet (=turvonneet sormet) myöten niin paljon että saisin ne aikaiseksi. Muutenkin alkaa odotus ahdistamaan siihen malliin, että voisi nyt jo kiireen vilkkaa alkaa syntymään sieltä! Olo on tukala ja supistuksia on päivittäin todella kipeitäkin... sairaalassakin tuli piipahdettua sunnuntaina kun näytti jo siltä että voisi syntyä, mutta kaikkea kanssa!

1 kommentti: