08 toukokuuta, 2011

Äitienpäivää

Täältä lähti lahjuksia kahteen suuntaan tänä äitienpäivänä. Ensimmäinen miehen äidille:














Ja toinen omalle äidille:














Miehen äiti on kissojen ystävä (useamman sellaisen omistajakin), joten tottakai kissoja hänelle kukkaron ja kortin muodossa.
Omalle äidille sitten hiirulainen kortissa ja pussukka, josta löytyy yläosasta ihan äidin itse kirjomaa. Nimittäin hänen nimikirjaimensa, jotka hän on tyttösenä kirjaillut tyynynliinaansa. :) Äiti on tyynynliinat antanut minulle omiin ompeluksiini ja nyt toinen niistä pääsi sitten käyttöön tässä muodossa. Liian valkoisuuden estämiseksi alaosaksi pirteää punaista, joka on äidin lempiväri. Ylläriksi oli pakko vielä laittaa vuorikankaaksi äidin vanhaa pussilakanaa! Siitä ei nyt kuvaa, mutta hempeitä ruusuja sieltä löytyy. :)

Onnistuimme muutossa hukkaamaan pesupähkinöidemme pussin ja nyt kuukauden ahdistuksen jälkeen tein uuden pussin. Ahdistus johtui vain ja ainoastaan siitä, että jouduin pesemään pyykkimme teollisilla pesuaineilla. Koska olen jo jonkin aikaa tottunut pesemään pähkinöillä, oli tuo haasteellista muttei kuitenkaan niin ettäkö olisin jaksanut pussin aiemmin ommella. Kuinka voikin olla yhden simppelin pikku pussin teko niin vaikeaa?


















Siitä tuli mielestäni varsin söötti. ;) Netin syövereistä luin jostain, että tarrakiinnitys on näppärämpi tapa sulkea pesupähkinäpussi joten kokeilin sitä itsekkin. Taytyy sanoa, että oikeasti toimii paremmin kuin nyörit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti