19 maaliskuuta, 2011

Pussukkaa toisensa perään
Tuli sitten vähän ommeltua tänään. :) En tosin ihan huvikseni tässä muuttohässäkässä alkanut ompelemaan, vaan näistä yksi menee kaverille tilauksesta ja loput menevät lahjoina eskariin ja kouluun. En meinannut millään ensin keksiä mitä kivaa oisin pojan eskaritädeille ja tytön opelle tehnyt kiitokseksi ja muistoksi kuluneesta... sitten yhtäkkiä hokasin että voinhan mä aina ommella kaikille pussukat!
 
Näistä myyrä pussukka menee kaverille. Ns. paraatipuolelle kaveri itse valitsi kohdan jossa myyrä istuu ja on niin kovin suruinen. Bonuksena kivasti kukat ja puunrungot jää kehystään reunoja. Taakse itse valitsin myyrän kaverin hiiren, jonka taustalla näkyy erehdyttävästi Näsinneulaa muistuttava rakennus.
Tämä sydänkangas näyttää mielestäni ihanalta näissä pussukoissa, vaikka sydämet ovatkin isoja eikä niitä edes jaksa kohdistaa niin että saisi yhdenkään oikein päin näkyville! :)


Viimeisenä pari retrohenkistä pussukka, joista tuo oikean puoleinen onkin oikeasti jotain todella vanhaa kangasta.
Kaikissa näissä on valkoinen vuorikangas ja kaikki ovat edelleen tehty Hipun kaavalla/ohjeella.

Nyt sitten vielä lapset askartelemaan kortit mukaan ja toivomaan että tädit ja ope tykkäävät. :)

2 kommenttia:

  1. Sydän pussukat oli ihania heti myyrä-kankaan jälkeen! Eikä tosiaan tarvi kohdistaa, vaan näytti hyvältä noinkin.

    Kumpa itsekin osaisin, mut huh huh vetskari.... en osais ikinä.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Tuosta pussukasta tuli niin nätti. Ja kiva kun sait hiiren ja "Näsinneulankin" mukaan, vaikka ensin sitä epäiltiin (vai muistankohan nyt jotain väärin?). Nuo sydänpussukat on myös tosi nättejä. :)

    VastaaPoista