20 tammikuuta, 2011

Shopping

No nyt sitten saatte ihmetellä, mihin oikein rahani pistin kun korttiaskarteluun tarvikkeita ostin. Sieltähän löytyy korttipohjia, leimasimia, koristekukkia, kuviopapereita, iso akryylipala ja kaksipuoleista teippiä!














Tässä ei ole edes koko tilaus, sillä jotain lähti jo äidin mukaan. Lähinnä hänen toivomiaan juttuja, kuten korttipohjia ja 3d-kuvia. Voisin silti sanoa, että nyt paloi rahaa sen verran monta kymmentä euroa, että nyt ei tarvii vähään aikaan askartelujuttuja ostella. Enkä usko, että mun korttien tehtailulla kovin äkkiä mitään uutta tarvisikaan.
Olen erittäin tyytyväinen tähän pakettiin ja tuli osa leimasimistakin jo testattua. Tuon uuden ison (10*15cm) akryylipalan ansiosta sain kokeiltua myös iät ja ajat laatikossa maannutta leimasinta, joka on ollut niin iso etten ole sitä pystynyt aiemmin leimaamaan. Joten nyt on paljon väriteltävää ja tehtävää. Saa nähdä mikä päivä maltan (ja saan/ehdin) pöytäni ääreen istahtamaan niin pitkäksi aikaa että jotain valmistakin syntyisi.

Sitten muihin ostoksiin. Törmäsin Visuaalisesti vaativan blogissa tähän ihanaan uuteen kalenteriin. En ajatellut itselleni mitään kalenteria tänä vuonna ostaa, mutta kun näin kuvat tästä kalenterista ja sen Unkaista sai edulliseen hintaan tilattua niin enhän minä voinut vastustaa kiusausta! Jospa pysyisin tänä vuonna sitten paremmin kärryillä kaikesta ja neuvolakäynnitkin tulee käytyä ajallaan. Vauvan synnyttyä niitä muistutuksia sitten viimeistään tarvitaan, kun muisti pätkii normaaliakin enemmän.



















Pakko on tosin myöntää, että kalenterin oranssi sävytys tuo väkisinkin mieleen postin... mutta ei anneta sen häiritä, eihän?! :)

1 kommentti:

  1. Oot kyllä shopannut kunnolla. Mäkin shoppasin sinellissä ison kassillisen askartelu kamaa ja sit kotona pohdin että unohdin ostaa muutamat jutut ja ostin liikaa taas jotain muuta...plääh. Aina ei mene putkeen.

    VastaaPoista