12 tammikuuta, 2011

Raitasukat

No niin sitä sitten tuli tartuttua puikkoihin ja aloin tuhoamaan keskeneräisten kasaa. Sieltä ekana tarttuivat käteen sukat, joita aloittelin kyllä ennen joulua mutta eihän siitä tekemisestä mitään silloin tullut. Lahjaksi näitä vähän kaavailin, mutta nyt päätyvät sitten odottelemaan parempia aikoja tuonne laatikkoon. Saa nähdä kenelle sitten päätyvät.
Oon jo pitkään kattellu raitasukkia pitkin blogeja ja mielessä on ollu että pitäis itsekkin tehdä. Koukuttavaa touhua, sanoisinko? On aina pakko tehdä vielä yksi raita... ja sitten toinen... ja kolmas... kunnes huomaa tehneensä suurin piirtein puoli sukkaa! :)


Malli: Perussukka kokoa 39
Lanka: 7 Veljestä musta ja jokin harmaa-ruskea kirjava vuosikertalanka (luulisin, että merkki on sama kuin mustassa)
Puikot: 3½mm
Kulutus: yhteensä 113g

 
Näistä tuli vain minun makuuni liian löysät ja jäävät lörpöttämään jopa omatekoisten sukkaplokkieni päälle. Ja tietenkin on sitten pelko, että lörpähtävät käytössä lisää... 7 Veikalla kun on semmosta tapana tehdä. Jos koko varsi olisi joustinta, olisi varmasti tullut omaan makuuni mukavammat sukat. Mutta eiköhän nämä vielä käyttäjänsä tosiaan löydä. :)

Viimeiseksi vielä hieman lähikuvaa, josta ehkä saa hieman käsitystä siitä millaista tuo kirjava lanka on. Värit on tosin ihan yhtä lailla päin honkia kuin muissakin kuvissa tänään. En vain jaksanut jäädä nyt odottamaan maagisen auringon ilmestymistä, kun kerrankin on edes jotain kuvattavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti