29 kesäkuuta, 2010

Lisää tiskirättejä

Tällä kertaa ystäville tuparilahjaksi. En vaan yksinkertaisesti pysty vierailemaan toisten uudessa kodissa, jos en vie mitään mukanani. Tällä kertaa tunsin jopa pystyväni sellaiseen ihmeelliseen urotekoon, että neulon jotain! :) Ja koska pääsin tiskirättien makuun omaa tehdessä, aloitin sitten sellaisia lisää. Näistä tuli vielä paljon nätimpiäkin kun omasta! Malli tekee paljon... nämä sentään olivat heti neliskanttisia. Toisin kuin omani.
Nyt ei enää voi muuta kuin toivoa, että nämä myös pääsevät kovaan käyttöön. :)Malli: Ylemmässä helmineule, alemmassa 4 oikein, 4 nurin korinpohja
Lanka: Novita Tennessee
Puikot: 3½mm
Kulutus: yhteensä 45g

Tässä vielä lähikuvaa molemmista. Muokkasin näitä kuvia aika rankalla kädellä, sillä kamerani teki kauniin violetista väristä hailukan sinisen!!! Ei tämä nytkään varmasti oikea väri ole, mutta enemmän sinne päin mitä pitäisi. Oon aiemminkin huomannu ettei uusi kamerani suostu tallentamaan violettia violettina, vaan tekee siitä väkisinkin sinisen. Aivan sama vaikka kuinka kameran asetuksia räpeltäisi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti