08 kesäkuuta, 2010

Laatikoita

Siskoni sai mut innostumaan laatikoiden päällystämisestä servetein. Osti mulle oikein haluamani kokoisen laatikon, jotten varmasti pääse innostusta ohittamaan! :)
Aikani kun katselin melkoista servettikokoelmaani, päädyin hempeilemään kauniilla ruusu kuvioisella servetillä. Ei sitten niin yhtään mun tyyliä, mutta samapa toi kun kokeilulla lähdettiin käyntiin. Enkä sitten kovin pitkälle ajatellut, kun laatikko oli ruskea ja servetin pohjaväri valkoinen... tottakai se ruskea kuultaa sieltä läpi. Käyttöön tämä kuitenkin tulee, joten ei olla niin nuukia. :)Kansi on lakattu pariinkiin otteeseen, mutta itse laatikko odottaa vielä toista lakkauskertaa päällensä.
Innostuin sitten vähä ehkä liikaakin ja Tiimarista tarttui mukaan kolmen pikkuruisen laatikon sarja. Niistä pienin sai päälleen ohutta lahjapaperia. Tämä päätyy vielä ehkä jommalle kummalle lapselle. Kummankin nimi kun alkaa A:lla.Ja viimeisenä vielä kaikki laatikot päällekkäin, joista siis kaksi keskimmäistä vielä vailla päällystämistä.Sitten vielä itselle muistiin pari juttua näiden suhteen... miksei nämä tietysti päde muihinkin.

1. ÄLÄ päästä kissaa pöydälle kun näitä hommia teet!
2. ÄLÄ usko että kissa VAIN makoilee siinä vieressä nätisti!
3. ÄLÄ ala huitomaan kissaa pois pöydältä!
4. MUISTA että pöydällä on myös purkillinen lakkaa!
5. MUISTA että puoli purkillista lakkaa ei todellakaan tee kirjotuspöydällesi hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti