31 joulukuuta, 2008

Moikka moi kaikki! :)

Ei täällä mitään uutta ole, valmiista töistä puhumattakaan. Kunhan tulin kertomaan, että minäkin pääsin mukaan ensi kevään Salaiseen neuleystävään. :) Jännityksellä odotan, mitä tuleva kevät tuo tullessaan!Toisekseen ajattelin pistää pystyyn jonkin sortin arvonnan... Koska en tiedä, pitäisinkö nämä kaksi blogia (siis tämä Neulojainen sekä Neulojaisen arkea) pystyssä vai yhdistäisinkö takaisin yhdeksi blogiksi missä olisi kaikki mahdolliset jutut ja aihe alueet, niin pyydän teiltä apua! Mitä mieltä te olette? Kertokaa, niin olette samalla mukana arvonnassa, jossa on palkintona jotain pientä kivaa uuden vuoden kunniaksi. :) Aikaa osallistua on niin kauan, kunnes itse pistän pelin poikki... todennäköisesti ensi viikon puolella.

Ja oikein hyvää uutta vuotta kaikille! Tämän toivottelin kaikille jo viimeksi, mutta eipä kai toisto pahaksi ole! :)

9 kommenttia:

 1. Oikein hyvää ja neulerikasta vuotta 2009!:)

  VastaaPoista
 2. Ihania blogeja molemmat! Oikein hyvää käsityövuotta 2009!t. Ruiskaunokki

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa kävin tuossa Neulojaisen arkea blogissasi. Molemmat on oikein mukavia blogeja. Yhdistäminen voisi olla hyväkin, voisi yhdellä kertaa tutustua moniin juttuihin ja toisaalta voi hypätä yli, jollei esim. kortit kiinnosta.

  VastaaPoista
 4. Minusta kaikki voisi olla samassa blogissa, niin voisi sitten lukea kerralla kaikesta eikä siirtyä toiseen blogiin. Blogeja kertyy muutenkin niin paljon suosikkilistoille!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Minustakin ne voisi yhdistää yhdeksi blogiksi...ei tarvitsisi kahta blogia seurata :)

  Oikeen mukavaa alkanutta vuotta 2009!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen yhdistämisen kannalla. Itse kun pidän enemmän neuleblogeista, joissa on myös muun elämän kuvausta. Ja pääseehän sitä helpommalla jokainen, kun tarvitsee seurata tai päivittää yhtä blogia kahden sijasta. =)

  VastaaPoista
 7. Kaikki samassa blogissa on minunkin mielestä hyvä. Hyvää Uutta Vuotta! Odotellaan helmikuuta!!!
  Terveisin Snysi!

  VastaaPoista
 8. Kyllä yhtä blogia olisi helpompi seurata.
  Oikein hyvää käsityövuotta ja onnea elämään!

  VastaaPoista
 9. Kyllä yhtä blogia olis helpompi seurata,nyt vasta löysin tuon toisen blogisi.

  VastaaPoista