28 joulukuuta, 2008

Joulu tuli... ja meni

Täällä on ollut hiljaista. Ihan syystäkin. On tullut sairasteltua ihan urakalla (nytkin taas flunssassa), oltua myyjäisissä (enemmän aikaa meni tuotteiden tekemiseen tosin) ja töissäkin oli joulun alla enemmän menoa ja meininkiä.

Nyt sitten vähän niinku kaikkee koottuna. Ensimmäisenä ajat sitten tytölle valmistuneet sukat.Malli: Oma
Lanka: 7Veljestä jättiraita
Puikot: 3½mm

Seuraavaksi käsityöpussi, jonka ompelin kaverilleni.Tässä lähikuvaa kankaan yksityiskohdasta, sekä heijastimesta jonka tein myös.Sitten ei ole enää minun tekemiä. Tämä ihanainen liina tuli SatuU:lta. Kyseessä oli PIF, johon minulla edelleen tilaa. :) Kiitoksia vielä Satu liinasta. Se on todella kaunis.Seuraavat sain lahjaksi siskoltani. Hänen itse tekemänsä puikkopussi kierrätyskankaista (tässä oli ainakin vanhaa tyynynliinaa) ja ihanassa sävyssä olevaa Mokkasukka lankaa. Puikot ei siis kuuluneet lahjaan, eivätkä mitkään muutkaan pussissa olevat. Halusin vain täyttää sen heti ja sitten vasta otin kuvan. :)Mokkasukan sävy lähempää.Ja puikkopussi kiinni pyöritettynä.Kuvaamatta jäi kasa heijastimia, joita lähti monelle kaverille ympäri Suomea. Samaan tyyliin tehtyjä ne kuitenkin oli, kuten edellä näkynyt.
Nyt taidan painua takaisin sängyn pohjalle ja yritän parantua sen verran, että pääsen taas huomenna elävien kirjoissa töihin saakka.
Oikein hyvää tulevaa vuotta teille kaikille ihanille blogini lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos vielä kerran heijastimesta! Aivan ihana.

    VastaaPoista
  2. Kukkuu! Täällä kurkistelee Sny09kevät-ystäväsi ja toivottaa pikaista paranemista!

    VastaaPoista